Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Dragon szemüvegem megsérült...

Dragon szemüvegem megsérült snowboard-ozás közben. Hogy lehet megjavíttatni? Többi alul.

Figyelt kérdés
A sérülés nem túl mély. Csak a tükör bevonat jött le. A kérdésem az lenne,hogy hogy lehet megjavíttatni? Már ha egyáltalán ez lehetséges. A cserélés lehetőségéről tudok de 17 rugót ezért nem akarok újra kiadni. Sürgősen kéne a válasz,mert 2 hét múlva megyünk síelni és addigra orvosolni szeretném a problémát. Köszi!
2012. febr. 11. 20:24
 1/8 anonim ***** válasza:
sehogy, vegyél újat. olcsóbbat, pl. Ebayról rendeltem, 10 dolcsiért teljesen jó szemüveget lehet kapni...
2012. febr. 11. 22:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Lencsét nem lehet megjavíttatni, nem is foglalkozik senki ilyennel. Vegyél új lencsét, de az kb. a szemüveg árának a 80-90 %-a.
2012. febr. 11. 22:11
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát érdekes egy ötlet. Szerinted vettem egy szemüveget kifejezetten drágán és most mert karcos lett kidobom és veszek helyette 1 gyenge minőségűt 10 dollárért? Menj már!
2012. febr. 11. 22:22
 4/8 A kérdező kommentje:
Értem! Akkor legalább már látom,hogy a javíthatóság illúziója elszállhat. Köszönöm!
2012. febr. 11. 22:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Egyébként mennyire nagy a karc? Nagyon zavar a látásban?
2012. febr. 11. 22:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem kötekedni akarok, de a 17 rugós árkategória az inkább az olcsóbbak közé tartozik, mondhatjuk úgy is, hogy innen kezdődik a jobb minőség.
2012. febr. 11. 22:30
 7/8 A kérdező kommentje:
Annyira nem nagy a karc. Középen van,így a látást annyira nem zavarja viszont maga a tudat,hogy ott van idegesítő
2012. febr. 11. 23:25
 8/8 A kérdező kommentje:
Elárulom neked kérlek szépen legutolsó hozzászóló,hogy a szemüveg 35k volt. A lencse 17k...:D
2012. febr. 11. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!