Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a snowboardról? (Burton Clash+link)

Figyelt kérdés

Szóval idén voltam először snowboardozni,bérelt snowboardal mentem.Előtte már tudtam síelni,ha ez számít valamit,és igencsak megtetszett a boardozás (imádok síelni,de ez még annál is jobb).Lassan,de biztonságosan megyek,tudok élt váltani,megállni mind2 irányból stb....,szal az alapokat tudom,már csak csiszolnom kell.Arra gondoltam,h még idén veszek saját felszerelést,és elmegyek párszor Eplénybe,Ausztriába,Szerbiába kisebb board túrákra.

Lapnak egy Burton Clash-re gondoltam,az olvasottak alapján jó kezdőknek és haladóknak is,meg az általam preferált all-mountain stílusnak is,de azért gondoltam, kikérem a véleményeteket ezzel kapcsolatban.Nem is elsősorban azért,h jó-e nekem a board (persze az ilyen jellegű válaszokat is szívesen fogadom),hanem inkább magáról a boardról.Hogy viselkedik különbőző hótípusokban,hova ajánlott,hova nem,hogy tartja a waxot,hogyan kopik,vagy általánosságban jó-e.Ha esetleg van/volt valakinek ilyenje,vagy egy barátjának,vagy csak hallott róla,és segítene nekem,azt zöld kézzel jutalmaznám.

előre is köszönöm a válaszokat.

[link]

2012. febr. 8. 15:33
 1/2 anonim válasza:
Én pont tegnap kaptam meg az enyéme, ugyan az a típus amit leírtál. Logikusan még nem teszteltem a nyár közepén :D de arra felhívnám a figyelmedet (én most ezzel a problémával küzdök) , hogy ha ezt a lapot veszed meg (vagy bármien burton lapot ) arra vagy kötésemelő kell vagy hivatalos burton kötés esetleg (amit én is keresek) egy 3 pontos kötésrögzítő tácsa (ehhez a laphoz a 3 pontos kell) remélem tudtam segíteni valamennyit :D
2012. aug. 25. 12:45
 2/2 anonim válasza:

előző vagyok

a link nem jó :/

2012. aug. 25. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!