18 hós babának létezik valahol síoktatás?
Őszintén sajnálom, ha van gyereked és 18 hónaposan még menni is alig tud!
Mi lenne, ha inkább a gyerekeddel foglalkoznál ahelyett, hogy azon agyalsz mennyibe kerülne nekem elvinni a babámat egy hétvégére síelni?! Szerintem boldog lenne a gyermeked, ha vele foglalkoznál. Netán segíthetnél neki megtanulni stabilan járni...
jó hülye válaszokat sikerült összegyűjteni.
szerény véleményem szerint várjatok még 1 évet legalább, legkorábban 2,5-3 éves korban kellene elkezdeni, de addig is ha mentek síelni valahova (csak kis egynapos, pár órás síelésekre, M.o.-n) lehet vinni a gyermeket kenguruban vagy hogy hívják, háton, azt élvezi, de mondjuk napi 1-2 óránál tovább nem biztos...
ha Bp-i vagy, legkézenfekvőbb a Budapest Síiskola, a Normafánál vannak az oktatások, 3 éves kortól biztosan vállalják.
nem a levegőbe beszélek, bátyám is, én is ott kezdtük 3,5 éves korunkban, és előtte minket is vittek szülők mind gyalog, mind kenguruban terepre, hogy szokjuk a havat. amúgy egy másfél éves gyereknek nincs még megaz a kitartása, illetve koncentrálóképessége, amivel egy 1,5 órás edzést végignyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!