Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » 18 hós babának létezik valahol...

18 hós babának létezik valahol síoktatás?

Figyelt kérdés
2011. jan. 14. 21:46
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
92%
Ekkora gyereknek még járni kell biztosan megtanulnia, nem sielni!!! De ezen kivül hogy gondolod, egy ekkora gyerek fel tudja mérni, hogy mit szabad a sivel tennie? Nem hiszem, hogy végiggondoltad, hogy mennyire veszélyes ennél még nagyobb gyereknek is a sielés.
2011. jan. 14. 22:18
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
szerintem 4-5 évesen kezdjen leghamarabb síelni, viszont láttam már olyat, hogy fater húzta a babát valami speckó utánfutóban, amikor síelt.
2011. jan. 15. 10:00
 3/24 anonim válasza:
100%
1,5 évesen nemhiszem, hogy ajánlott
2011. jan. 16. 11:18
 4/24 anonim válasza:
16%

szia! szerintem meg 1 evet varjatok vele korulbelul, jovo telen mar meg lehet vele probalkozni:) altalaban ekkora piciknek azert nincs oktatas, mert a szulovel erzik magukat biztonsagban, igy az a legesyszerubb,ha ti tanitjatok meg neki. az motivalja ot, ha latja, h ti is szeretitek ezt csinalni...egy kisgyerek 2-3 evesen meg nem nagyon fogad szot masnak a szulein kivul, igy az oktatast nem hiszem, h van aki vallalna...raadasul en nem biznam ra a babamat masra ilyen szempontbol:)

sok sikert!

a tobbieknek pedig uzennem, hogy nezzetek ki egy osztrak sipalyara pl..rengeteg 2-3 eves baba siel...ugyhogy ez szoktatas kerdese. a gyerekeknek konnyebben megy a tanulas, sokkal rugalmasabb meg a kis testuk is e kisebb bennuk a felelem erzet...ne a sajat testetekbol induljatok ki, mert hozzajuk kepest mar oreg a szervezetetek.

2011. jan. 17. 10:09
 5/24 Vox ***** válasza:
73%
Ez őrültség, 18 hónapos gyereket sielni?! Én 11 évesen majdnem ott hagytam a fél szemem a sípályán.!
2011. jan. 17. 20:59
 6/24 anonim ***** válasza:
70%

tegnap 10:09-es: szerinted ha valaki veszélyezteti a gyerekét, akkor azt jogossá teszi, hoyg mások is csinálják? Mert az, hogy egyes országokban pici gyerekeket engednek sielni, még közel sem jelenti azt, hoyg ezek a gyerekek képesek egy esetleges veszélyesebb helyzetben megfelelöen reagálni, és a hobás reakció az életükbe kerülhet. Éppen az általad emlitett helyeken minden évben van több komoly baleset, ahol ezek a kisgyerekek közül valamelyikek meghalnak, illetve életre szóló károsodást szenvednek.

Az érvelésed ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy sok helyen a gyerekeket durván verik, alkohollal itatják, EZÉRT nem káros a gyerekekre nézve.

2011. jan. 18. 07:58
 7/24 anonim ***** válasza:
57%
Igen, létezik. Az Északi, meg a Déli sarkon eleve sítalppal születnek a kicsi eszkimók, és velük együtt nő a sitalpjuk is.
2011. jan. 18. 19:35
 8/24 anonim válasza:
54%
Én arra kérdésre keresek választ, hogy aki ezt a kérdést feltette: Normális??? Mert szerintem nem!!!!
2011. jan. 19. 14:38
 9/24 anonim válasza:
41%

Úgy érzem az eddigi hozzászólók egyike sem tud sielni a válaszok alapján...

Én 2 éves koromban kezdtem síelni és a gyerekemet is elvittem 1,5 évesen Bánkútra.

ESZMÉLETLENÜL ÉLVEZTE, legszívesebben feltenném a youtubra a videot!!!

Vittünk szánkót is, ez azért lényeges mert miután velem síelt, feltettük a kérdést neki:

- Na mész anyával szánkózni?

- Neeeeeem.

- Akkor inkább apával síelsz?

- Ideeeeeeeen!!

Amint lehet megyünk megint síelni!

Természetesen én elég jól síelek (versenyen is voltam)tehát nem oktató tanítja hanem én magam.

Eleinte szétcsúszott a lába, de csak annyit tanultunk elsőre hogy zárja össze a lábát és úgy csúsztunk kicsit hogy közben fogtam.

Nem estem túlzásokba, lehet normálisan is tanítani a gyerekünket!

2011. jan. 20. 01:10
 10/24 anonim válasza:

(Mégvalami)

Ugyanakkor ugyanott Bánkúton találkoztunk egy 3 és egy 4 éves tökéletesen síelő kisgyerekkel. Gondolom ők sem 1 hét alatt tanulták meg.

2011. jan. 20. 01:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!