18 hós babának létezik valahol síoktatás?
szia! szerintem meg 1 evet varjatok vele korulbelul, jovo telen mar meg lehet vele probalkozni:) altalaban ekkora piciknek azert nincs oktatas, mert a szulovel erzik magukat biztonsagban, igy az a legesyszerubb,ha ti tanitjatok meg neki. az motivalja ot, ha latja, h ti is szeretitek ezt csinalni...egy kisgyerek 2-3 evesen meg nem nagyon fogad szot masnak a szulein kivul, igy az oktatast nem hiszem, h van aki vallalna...raadasul en nem biznam ra a babamat masra ilyen szempontbol:)
sok sikert!
a tobbieknek pedig uzennem, hogy nezzetek ki egy osztrak sipalyara pl..rengeteg 2-3 eves baba siel...ugyhogy ez szoktatas kerdese. a gyerekeknek konnyebben megy a tanulas, sokkal rugalmasabb meg a kis testuk is e kisebb bennuk a felelem erzet...ne a sajat testetekbol induljatok ki, mert hozzajuk kepest mar oreg a szervezetetek.
tegnap 10:09-es: szerinted ha valaki veszélyezteti a gyerekét, akkor azt jogossá teszi, hoyg mások is csinálják? Mert az, hogy egyes országokban pici gyerekeket engednek sielni, még közel sem jelenti azt, hoyg ezek a gyerekek képesek egy esetleges veszélyesebb helyzetben megfelelöen reagálni, és a hobás reakció az életükbe kerülhet. Éppen az általad emlitett helyeken minden évben van több komoly baleset, ahol ezek a kisgyerekek közül valamelyikek meghalnak, illetve életre szóló károsodást szenvednek.
Az érvelésed ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy sok helyen a gyerekeket durván verik, alkohollal itatják, EZÉRT nem káros a gyerekekre nézve.
Úgy érzem az eddigi hozzászólók egyike sem tud sielni a válaszok alapján...
Én 2 éves koromban kezdtem síelni és a gyerekemet is elvittem 1,5 évesen Bánkútra.
ESZMÉLETLENÜL ÉLVEZTE, legszívesebben feltenném a youtubra a videot!!!
Vittünk szánkót is, ez azért lényeges mert miután velem síelt, feltettük a kérdést neki:
- Na mész anyával szánkózni?
- Neeeeeem.
- Akkor inkább apával síelsz?
- Ideeeeeeeen!!
Amint lehet megyünk megint síelni!
Természetesen én elég jól síelek (versenyen is voltam)tehát nem oktató tanítja hanem én magam.
Eleinte szétcsúszott a lába, de csak annyit tanultunk elsőre hogy zárja össze a lábát és úgy csúsztunk kicsit hogy közben fogtam.
Nem estem túlzásokba, lehet normálisan is tanítani a gyerekünket!
(Mégvalami)
Ugyanakkor ugyanott Bánkúton találkoztunk egy 3 és egy 4 éves tökéletesen síelő kisgyerekkel. Gondolom ők sem 1 hét alatt tanulták meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!