A 14:39-esnek és a hasonló stílusban válaszolóknak üzenem, hogy igenis normális vagyok és semmi jogotok ilyen hangnemben válaszolni.
Az, hogy ti még ilyet nem láttatok, nem jogosít fel arra, hogy így minősítsetek engem...
Köszönöm a normális és segítő válaszokat!
2011. jan. 20. 13:57
12/24 anonim válasza:
"hós baba" No inkább nyelvtanozzatok először. :-)
2011. jan. 21. 06:40
13/24 anonim válasza:
Persze. Egy csomó városban megtalálhatod, általában 'elmegyógyintézet' címszó alatt. Nagyon fontos, hogy te is és a másik szülő is ott legyetek, hogy ha téged bent tartanak akkor legyen, aki hazaviszi az addigra már profin síelő babát. Sok szerencsét a kicsinek, ilyen szülővel nem lesz könnyű élete!
2011. jan. 21. 18:49
14/24 anonim válasza:
Nekünk azt mondták, hogy másfél évesen még túlságosan megerőlteti az ízületeket, ezért káros. 3 éves kortól szabad csak kezdeni.
A biztonság kérdését pedig mi úgy oldottuk meg, hogy mindig kijelöltünk egy felnőttet, akit az öcsinek nem volt szabad megelőznie, és mindig ment valaki mögötte is.
2011. jan. 24. 17:22
15/24 anonim válasza:
Szóval akkor, én még ilyen korban nem vinném a gyermekemet.
Köszi az e-mailt :))
2011. jan. 24. 17:40
16/24 anonim válasza:
ti azt nem ertitek meg, h ez a dolog teljesen mukodik, persze nem 1.5 evesen, hnem mondjuk 2.5 evesen...megkerdeztem errol olyan emberek velemenyet, akik ezzel foglalkoznak, es azt mondtak, h siman lehet mar 2.5 evesen.
kedves okoskodok! a gyerekek gumibol vannak kb es sokkal jobban esnek, mint a felnottek...ja es egy gyereknek , aki ekkora meg nem igazan van mit felmernie, mert a szulo figyel ra...
2011. jan. 24. 19:05
17/24 anonim válasza:
"Nekünk azt mondták, hogy másfél évesen még túlságosan megerőlteti az ízületeket, ezért káros. 3 éves kortól szabad csak kezdeni."
Mi erőlteti meg az ízületeit???
Az hogy egy lécen áll és nem a betonon?
És egyhelyben ugrál egyik szobából ki másikba be percekig, az nem erőlteti meg az ízületeit?
Kifejthetnéd részletesebben is hogy ugyan mi erőlteti meg szegény apró gyerek ízületeit ha egy lécen csúszik lefelé egy olyan kezdő pályán amin szinte meg kell lökni a gyereket hogy csússzon a léc...
Gondolom senki nem arra gondolt hogy 1,5 évesen páros lábbal szlalomozni tanítom a gyereket startgépből indítva. ;)))
Azt hiszem erről ennyit...
2011. jan. 26. 21:46
18/24 anonim válasza:
Kedves 21:46! Nem én találtam ki, hogy a síelés túlerőlteti a kicsi gyerekek ízületeit, a síiskolában mondták, ha jól emlékszem. Nem látok a fejükbe, nem tudom, hogy mire alapozták ezt a nézetüket, de nekem teljesen reálisnak tűnik. Az én térdemet is eléggé megviselte a síelni tanulás, bár most már tudok úgy síelni, hogy ne fájduljon meg tőle semmim, azért így is kap elég kalapálást szegény térdem.
2011. jan. 28. 11:45
19/24 anonim válasza:
nővérem is akarta vinni a gyerekét, de a síoktató mondta, hogy majd 4-5 évesen...ő is az izületeire hivatkozott. szerintem ha már stabilan megy a gyerek akkor el lehet vele szórakozni a pálya végén csak úgy "lájtosan" huzogatni tologatni és, ha nagyobb lesz fel lehet vinni egy tanulópályára. ezzel kapcsolatban, hogy mikor érdemes elkezdeni tanítani síelni a gyerek eléggé eltérő vélemények vannak, mint azt fentebb is olvasható. van aki már akkor lécreteszi amikor éppenhogycsak megtanult járni. szerintem érdemes kikérni szakember véleményét és utána mindenki döntse el maga, hogy mit akar kezdeni a gyerekével.
2011. febr. 2. 00:03
20/24 anonim válasza:
[link] őket érdemes megkérdezni. nagyon kedvesek és segítőkészek és nem mellesleg az egyik vezető sportorvos, úgyhogy ők biztos tudnak tanácsit adni neked. előző voltam
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!