Elrontották a vadonatúj műkorcsolyám élezését, és lereszeltek egy pöcköt az elejéről. Visszafizetik a korcsolya árát?
Figyelt kérdés
Az első pöcköt úgy ahogy van lereszelték a jobbik koriról, és most nehezebben tudok ugrani vele, meg a pörgésnél is kicsit kicsúszik. Ma délelőtt vettem a korit, és most délután éleztettem. Szóltam neki, azt mondta hagyjam ott és megpróbálja visszacsinálni. Szerintetek ha nem lesz ugyan olyan akkor visszafizeti a 20k-t amennyi a kori volt? Egyáltalán vissza lehet csinálni az ilyet? Valakinek hasonló történt? Egyébként lefotóztam mindkettőt korcsolyát, a bal okés, a jobbon meg ugye hiányzik egy pöcök. Mit gondoltok?dec. 21. 17:47
2/7 A kérdező kommentje:
Aki élezte a korcsolyát
dec. 21. 18:13
3/7 anonim válasza:
Ki kellene fizetettni vele de szerintem nem fogja
4/7 anonim válasza:
Lehetne tőle kérni, de nem fogja visszafizetni. Egyébként nem tudom milyen korcsolyát vettél, de 20k-s korcsolya esetében szinte nem beszélhetünk műkorcsolyáról, így ha az ugrás, forgás nem megy úgy ahogy gondolnád, az nem feltétlen az élezés hibája. (azokon szokott le szúró lenni) mondjuk az engem is érdekelne, hogy ki rontotta el.
5/7 anonim válasza:
Ha veszel egy korit azt nem kell megélezni, mert alapból van annyi éle hogy jó legyen ugrásokhoz,forgásokhoz. Van 20ezer forintos műkorcsolya, pl Jackson 500, 26ezer, bár igaz hogy kezdő műkori és csak szimplákhoz jó. Van egy sejtésem hogy ki rontotta el, kb. 1 hete kezdődött, nagyon sok edzőstársamnak elrontotta a korijának a spiccét..
Szerencsére én nem akkor adtam be élezni! Hová valósi vagy?
6/7 anonim válasza:
#5-el nem értek egyet, szinte egyik bolt se ad el élezett korcsolyát.
7/7 anonim válasza:
5nek igaza van, ha a kérdező tényleg műkorcsolyázik, és műkorcsolyát vett(amit kétlek, mert 20ezer ftért nem tud normálisat venni) de ha mégis jó kori, pl edea jackson stb akkor azokat nem kell élezni, mert frissen élezett pengékkel adják el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!