Jégkorcsolyánál mi a neve annak a trükknek vagy mozgásnak, amikor a lábaidat “magad alá”, egymás mögé rakod menet közben ha lendületben vagy, mintha gördeszkán mennél? A hátsó lábfej hátrafele, az első értelemszerűen előre néz. Bővebben lent.
Megpróbálom érthetőbben megfogalmazni a mozdulatot. Odaállsz a palánkhoz a jégpályán. A kezeiddel szélesen megfogod a palánkot. Mindkét bokádat ugy forditod teljesen kifele, hogy a labfejed teljes belső felét oda tudd nyomni a palánkhoz, ehhez értelemszerűen kicsit be kell rogyasztani a térdet.
Na most, ugyanezt a mozgást keresem a youtubeon, illetve hogy mi is ennek a neve. Tudom hogy kissé bugyután magyaráztam el, bocsánat érte, de eléggé laikus vagyok. Remélhetőleg el lehet képzelni hogy mire gondolok. Menet közben szokták felvenni ezt a pózt, azok akik eleggé tudnak korizni. Ha az ember nem tudja eleggé kifele hajlítani a combját meg a bokáját, akkor egyből egy kört kezd leírni, de az igazi profik majdnem teljesen egyenesen tudnak így is menni.
Köszi előre is minden segítséget.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!