Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Milyen műkorcsolyát ajánlotok?

Milyen műkorcsolyát ajánlotok?

Figyelt kérdés
Kezdő műkorcsolyás vagyok, egyedül probálom a sport rejtelmeit elmélyíteni magamba. Milyen korcsolyát tudtok ajánlani egy kezdőnek kezdetben forgások, ugrások megtanulásához? Jelenleg oxelo-s van, de nem sok jót hallottam róla, illetve nekem sem vált be annyira.

nov. 19. 16:47
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Jackson Artist, Edea Overture vagy Chorus. Mind három kori nagyon jó kezdőknek. Szerintem ha Jackson Artist korit veszel azt sokáig tudod használni, ugyanis kezdő ugrásokhoz szerintem nagyon jó. Aztán később ha eljutsz a duplákig, akkor pedig jöhet egy Jackson Elle, Evo vagy Freestyle. Ezek is nagyon jók, ajánlani tudom őket. Nekem jelenleg Evo van, tökéletes axelezéshez, duplákhoz, forgásokhoz, kitartott elemekhez. Freestyle korija van az egyik edzőstársamnak, Aspire XP pengével, az sem rossz, de valamennyivel keményebb a Freestyle oldala és nyelve, ergo nehezebb betörni mint egy Evo korit. Én a Jackson-os korikkal teljesen megvagyok elégedve. Olimpikonoknak nem, de hazai versenyzők közül sokaknak van Jackson korijuk. Írj ha még van bármi kérdésed! Helyileg egyébként hol korizol?
nov. 19. 21:48
 2/2 A kérdező kommentje:
Sajnos környékünkön nincs nagyon jégpálya, így is 1-1 órát utazok hétvégente Szombathelyre. Kiskorom óta van korcsolya a lábamon, de így igazán idén kezdtem foglalkozni vele. De csak hobbiként szeretném csinálni, nem versenyzésre.
nov. 19. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!