Lehetséges az, hogy tizenhét évesen beletanuljak a műkorcsolyázásban?
Figyelt kérdés
Már régen szeretnék megtanulni, de sokan azt mondták, hogy már gyerekkorban kellett volna…2024. ápr. 5. 10:25
1/3 anonim válasza:
Megtanulni még megtanulhatsz dolgokat, de versenyezni ne nagyon akarj már.
2/3 A kérdező kommentje:
Versenyezni nem is szeretnék, hiába nagy álmom.
2024. ápr. 5. 19:22
3/3 _Cherrybomb_ válasza:
Én is 17 éves vagyok, 15 évesen kezdtem el komolyan korcsolyázni. Volt előnyöm, mivel mióta járni tudok azóta korizni is, mivel édesanyám hobbi műkorcsolyázó volt, ezért alapból tudtam forogni és ugrani is valamennyire. Ha találsz egy jó edzőt és nagyon kitartó vagy, hetente minimum 2-3 edzésre jársz, emelett szárazon is edzel és nyújtásokat is végzel minden nap, kitartó vagy és elszánt még talán versenyekre is kivisznek pár év múlva, ha nem az olimpia a cél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!