Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Lehet valaha kényelmes a...

Lehet valaha kényelmes a jégkorcsolya?

Figyelt kérdés

Futni szoktam, nagyobb távokat.

Ki akartam próbálni a jégkorcsolyázást és meglepődötten tapasztaltam hogy elképesztően kellemetlen komfortot tekintve a jégkorcsolya, szóval megutáltam rögtön.

Elvileg ugye ha nem fogja erősen akkor irányíthatlan szóval ez tényleg ennyire rossz komfortos "mozgásforma"?

Amikor futócipőm felvettem szinte boldogság töltött el mennyivel kényelmesebb

nov. 25. 11:47
 1/7 A kérdező kommentje:
Szinte sírás fogott el annyira kellemetlen volt a lábamon
nov. 25. 11:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős. Nekem évek kellettek mire találtam egy jó korit és azt is kizárólag sízoknival hordom. Azota minden szuper
nov. 25. 12:47
 3/7 A kérdező kommentje:

Ez megnyugtató ezek szerint nem velem van baj

Ráadásul még nem is béreltbe.

Elsőnek még csak simán kellemetlen volt de aztán egyre rosszabb lett. Nekem azért alap lenne hogy kényelmes legyen, ne kelljen tűrni a fájdalmat vagy nyomást.

1 óra után boldog voltam vége kb soha többé nem akarom. Főleg amikor a cipőm vissza vettem olyan kényelmes volt, tényleg értékelni tudom

nov. 25. 13:00
 4/7 AzImi válasza:

Én kisgyerekkorom óta szoktam járni korizni és nekem ilyen problémám nem volt, a korinak kell, hogy fogja az egész bokádat, mert különben megsérülhetsz, ez más érzés mint egy cipő.

Milyen típusú kori volt a lábadon?

Ha jó korit akarsz akkor vagy a CCM vagy a Bauer márkákat ajánlom, nekem az előbbi van és nagyon kényelmes.

nov. 25. 14:03
 5/7 anonim ***** válasza:
A síelést és a sziklamászást sem javaslom akkor. Síbakabcsnál szorozd meg a korcsolyában érzett kellemetlenséget 5-el, a mászócipő meg akkor elég jó, ha elég szűk ahhoz, hogy csak hajlátva férjenek el a lábujjaid.
nov. 25. 14:05
 6/7 anonim ***** válasza:

Korcsolyát, görkorcsolyát én is elengedtem pont ezért.

Nekem a talpam nyomja, de iszonyatosan. Egy noname hoki-korcsolyával és egy K2 görkorival próbálkoztam, majd elengedtem az egészet. Pedig nem lenne rossz, tudnám szeretni, de ennyit nem ér!

nov. 26. 11:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Pontosan jó lenne, de nekem ez a kényelmetlenség elfogadhatatlan.
nov. 26. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!