Van valahol Budapesten olyan jégkorcsolya pálya ahova egész évben lehet menni?
Figyelt kérdés
A meleg miatt bezárt a pálya ahova renszeresen jártam, és a másik is csak áprislis végéig lesz nyitva. Van olyan pálya ami nyitva tart egész évben és egyedül is belehet menni? (Úgy értem hogy egyedül hogy nem egyesülettel vagy csapattal.Úgy hallottam hogy a környékemről a műkori egyesület is Budapestre jár edzeni).2024. márc. 19. 11:52
1/3 anonim válasza:
Egész évben nyitva lévő jégpalya nincs Magyarországon.
3/3 _Cherrybomb_ válasza:
Vasas jégcentrum, szokott lenni az alsó pályájukon közönség kori gyakran, hétvégente szinte mindig. Ha gyakran jársz érdemes bérletet venni, mert olcsóbban jössz ki, szerintem túl drága, volt egy igazgató váltás és feljebb vitték az árakat sajnos, illetve idióta szabályokat hoztak, hogy nem emelheted fel pl a lábadat derékszög magasságba "fecskébe" például. jó tanács: ha a karzaton éppen nem figyel senki, akkor amúgy a staffosokat nem érdekli, csak a karzatról szokott figyelni a főnök és ha ott van, akkor rád szólnak, de amúgy senkit sem érdekel, ha látják hogy nem balesetveszélyesen végzed a koris mozdulatokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!