Igaz az, hogy aki tud görkorcsolyázni, az jégkorizni is fog tudni?
én először kb. 9-10 évesen mentem először jégre, mikor nagyon akartam görkorit. fúúh, hát nagyon nem ment először, iszonyú lassan haladtam, de második alkalommal már sokkal jobban ment.
aztán görkoriztam, de nem normális egysorossal, hanem aminek hátul 2 kereke van, de azzal egész jól megtanultam.
Nyáron barátnőkkel voltunk kinn a szigeten korizni, és bringázni, ám egyik barátnőmnek nem nagyon ment a görkori, úgyhogy cseréltünk, ő bicajjal ment, én meg görkorival. Életemben először volt rajtam egysoros görkori, és tök jól mentem!
aztán a jégkori mostanra nagyon jól megy szerintem, pár napja voltam kinn a westend tetején, idén először jégen, és a végére nagyon jól ment, talán most a legjobban =D
Szóval szerintem a jégkori könnyebb talán, de lehet, hogy amiatt, mert én azzal kezdtem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!