Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Igaz az, hogy aki tud görkorcs...

Igaz az, hogy aki tud görkorcsolyázni, az jégkorizni is fog tudni?

Figyelt kérdés
2008. dec. 11. 09:55
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
A jégen sokat segít az egyensúlyozásban, ha már tudsz görkorizni. Jó korizást:)
2008. dec. 11. 10:15
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
igen :) jó görkoris vagyok,azt már extrémben nyomom :) és életemben amikor először léptem rá a jégre jégkorival,tudtam ngaoyn jól :)
2008. dec. 11. 11:32
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

igen, a párom is nagyon jó görkoris és mikor tavaly elöször vett fel jégkorit, kb fél óra alatt bele jött.

de vissza felé nekem nem ment.

én szuper jól jégkorizok, még 2 élüvel kezdtem kb 2 évesen, és lány létemre nagyon megy. imádok jégkorizni, néhány trükk is megy.

tavasszal kaptam egy szuper görkorit a páromtol és akkorát pereceltem 2 méter után hogy kisebb agyrászkodásom lett. nem tudtam megállni. sokkal nehezebb görkorizni, de mostmár jobban megy.

2008. dec. 11. 13:32
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Részben igaz részben nem.Ha tudsz görkorizni az segít abban hogy a csúszós jégen egyensúlyozz.Én is 5 éves koromtól 10 éves koromig görkoriztam,és 11 évesen elkézdtem műkorcsolyázni.Mikor először léptem a jégre már nagyjából tudtam jégkorizni.
2008. dec. 14. 19:17
 5/12 anonim válasza:
98%
Nem teljesen, viszont sokkal könnyebb...
2008. dec. 26. 13:02
 6/12 anonim válasza:
94%
10 éve görkorcsolyázom és azonnal hanyattvágodtam a jégen, mert próbáltam fékezni, de nem igazán úgy kellett volna, ezért szép nagyokat estem. lehet azért, mert már reflexből jöttek (volna) a mozdulatok, de a jégen kicsit más:)
2009. febr. 15. 16:40
 7/12 anonim válasza:
100%
en tudtam gorkorcsojazni , es mikor eloszor jegre leptem nagyon konnyen belejottem a jegkorcsojazasba , ellentetben az ikertestveremmel , aki nem tudott gorkorcsojazni
2009. júl. 16. 22:50
 8/12 anonim válasza:
100%
ez igy igaz, de aki jegkorizni tud, annak nehezebb lesz a gorkori. Hokista a parom..
2009. okt. 28. 12:46
 9/12 anonim válasza:
100%
tehát kb. 55% ban megegyezik...
2010. jan. 25. 19:45
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom, szerintem kiskorban tök mindegy melyikkel kezded. Nagyobbként meg talán jégkorizni először könnyebb mert nem üt akkorát mint a beton és így bátrabb vagy ;)

Én jégkorizni tanultam meg előbb (18 évesen :P )

2010. jún. 7. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!