Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Tészta mit fehérje forrás?

Tészta mit fehérje forrás?

Figyelt kérdés
100gramba 20g fehérje van
2021. jan. 25. 14:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Milyen tésztának van 100 grammjában 20 gramm fehérje? (Komolyan kérdezem, nem láttam még ilyet.)

Annyi a baj, hogy van mellé 60-70 gramm ch is...

Elsődleges forrásod biztos nem ez lesz, de nincs vele baj, nagyrészt gondolom a magas tojástartalmából jön a fehérjetartalom.

2021. jan. 25. 14:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100/20? Ha miből van az csirkemellbol? 10g van a 100ban.
2021. jan. 25. 14:48
 3/7 anonim ***** válasza:

a 4tojásos tésztáról beszélhet a kérdező....

nem kell egyből ledurumgolni....

2021. jan. 30. 16:36
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen arra gondoltam
2021. jan. 30. 17:03
 5/7 anonim ***** válasza:
A 8 tojásosban is 14 gramm fehérjéset találtam max (de említettem is a magas tojástartalmat...), ezért kérdeztem.
2021. jan. 30. 17:36
 6/7 A kérdező kommentje:
Lehet el néztem valamit de nemis ez a lényeg. A tészta fehérje tartalma mennyire jó? Nem magában szoktam enni hanem mondjuk pörköltbe
2021. jan. 30. 18:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha ezekről a magas tojástartalmúakról beszélünk, akkor ott a fehérjék egy része jön a gabonából, amely nem teljes értékű, egy része pedig a tojásból, ami komplexebb fehérje.

Az előbbi egy megfelelően valtozatos étrendben ugyanúgy jó lehet.

Pörivel, bármi más hússal, hüvelyesekkel megfelelően kombinálva teljesen jó plusz lehet egy magasabb fehérjetartalmú tészta.

2021. jan. 30. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!