Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Megvalósulhatnak az álmaim?...

Megvalósulhatnak az álmaim? (Részletek lent)

Figyelt kérdés

14 éves vagyok, és szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy most elkezdenem focizni, késő.Természetesen focizok egyesületnél, és keményen edzzek, hogy jó legyek,de úgy érzem, ha csak most kerültem ide,a foci nem lehet biztos megélhetőség a későbbi időkre - dehát az kinek az?Ha nem jól szerepel csökkentik a fizetését, majd egy idő után eladják.Viszont a hangsúly nem ezen van.Sajnálom az elpazarolt éveket,mikor hagytam anyukámat, hogy lebeszéljen a fociról.Persze, érthető hogy ezt tette, hiszen az akkori foci-suli tele volt verekedős romákkal...és nem is őt hibáztatom.

Az álmom, hogyha felnövök edzhessem a piciket,az akkori futballkedvelő 4-7 éveseket.Ez szinte nagyobb vágyam, mint hogy focista legyek.Kérdésem, hogy miképp lehetnék én egy példakép, egy kiscsapat edzője,egy olyan ember hogy felnéznek rám a gyerekek?Saját csapatot kizárt, hogy eltudnék tartani, hiszen azt megkell állni anyagilag is...

14/F

2010. júl. 11. 14:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Sztem meg valósulhatnak, ahhoz hogy egy jó edző legyél,nem kell egy világhírű focista módjára focizni, csak meg tudd tanítani őket az alapokra ,stb...

Sok sikert!:)

2010. júl. 11. 14:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, azt mondták már, hogy van szemem a focihoz.Felállások, tréning,stb... :)
2010. júl. 11. 14:33
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Egy ilyen korosztály edzéséhez elegendő egy MLSZ D tanfolyam amit 3 hónap alatt eltudsz végezni 18 éves korod után, és edzheted a piciket. Viszont ez nem megélhetési forma szóval jobbformán hobbyból csinálhatod amiért minimális pénzeket fogsz kapni. Akkor leszel példakép, jó edző, ha megszeretteted a sráccokkal a focit, hogy örömmel járjanak el edzésre, és nemfogadod el a szülőktől elfogadott "csúsztatott" pénzeket már ebben a korban hogy az ő fia játszhasson, hanem tényleg megmutatod hogy aki szereti, jár rendesen edzésre, az fog játszani, egy tornán vagy akár egy megmérettetésen.

2010. júl. 11. 16:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Amit még kihagytam:

Nem szabad eredménycentrikusnak lenni a kissrácokkal és mindenkinek kell játéklehetőséget biztosítani. Te meg ne hagyd abba a focit játsz megyei szinten akár, de legyél példa a kissrácoknak hogy teis focizol/fociztál és van labdarúgó múltad még ha amatőr is:)

2010. júl. 11. 16:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Bizony, az fantasztikus dolog amikor valaki azt mondja:hát, igen.Én is fociztam fiatal koromban...azt hittem buta kérdés, de tévedtem.Köszönöm!
2010. júl. 11. 19:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Ráadásul nem csak azért jó egy focista pályafutás akármilyen szinten, mert a kis srácok felnéznek rád, hanem szokod a légkört. Végigcsinálsz több ezer edzést, és már edzőként otthon érzed magad focikapuk között:)

Sok szerencsét kívánok neked a továbbiakban!

2010. júl. 11. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!