Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Elhiszitek ezt, ami a BL-ben...

Elhiszitek ezt, ami a BL-ben történt?

Figyelt kérdés
Még egyszer csak hihető, de nekem ez már felettébb furcsa, hogy a Barcelona kiesik 3-0ás előnyről, aztán másnap az Ajax is egy félidő alatt ugyanekkora előnyt ad le. Nagyon nagyon régóta követem a focit, de még soha nem láttam hasonlót. Csak úgy hirtelen sitty-sutty vernek 3-4 gólt ezeknek a csapatoknak? Bezzeg a Huddersfield-et meg a Cardiff-ot nem bírják megverni, amikor a bajnoki cím a tét.
2019. máj. 9. 07:21
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Mindegy akkor, de nekem nagyon hihetetlen. Azt is nehéz elhinni, hogy egy 90 percen keresztül támadó Liverpool ellen nem tud gólt szerezni a Barcelona, amikor a Pool nem éppen a betonvédelemről híres akkor sem, amikor beállnak védekezni.
2019. máj. 9. 12:28
 12/23 anonim ***** válasza:
57%

Ezt a békát le kell nyelned. :)

Csak élvezd a jó meccseket.

2019. máj. 9. 12:31
 13/23 anonim ***** válasza:
85%
Hát elég rosszul gondolod, jelenleg ritka jó védelme van ennek a Pool-nak. Nem véletlen ,hogy Alisson 20 kapott gól nélküli meccsnél jár csak a PL-ben.
2019. máj. 9. 13:06
 14/23 A kérdező kommentje:
Milyen békát? Nekem aztán teljesen tök mindegy, hogy ki nyeri meg, mivel nem szurkolok senkinek, csak ennek már annyira bunda szaga van, hogy feltűnő.
2019. máj. 9. 13:08
 15/23 A kérdező kommentje:
De ha már itt tartunk, szerintem a Real Madrid BL győzelmei is meg voltak bundázva, annyi bírói ítélet született a javukra sorsdöntő pillanatokban meg annyit hibáztak az ellenfelek (pl.: Karius rádobja Benzema lábára a labdát, ez csak szándékos lehetett).
2019. máj. 9. 13:13
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát őszintén szólva a Real BL győzelmei nem voltak túl színvonalas évek, nem az a tipikus csodacsapat volt akik 3-szor BL-t nyernek egymás után. Kilátástalan Juve meg Atleti a döntőkben ellenük. Szerintem kb mindenkinek elege lett azokból az évekből a vége felé, egyszerűen közel sem volt olyan érdeklődés mint mondjuk idén. Ha meg akarta volna az UEFA bundázni akkor biztos hogy ennek az ellenkezőjét tette volna.

Ez az egész egyszerű valószínűség. Az hogy te régóta követed a focit de soha nem láttál ilyet, az éppen azt bizonyítja hogy milyen ritka az ilyen eset. Az lenne furcsa ha minden második évben így alakulna, nem az hogy szökőévente egyszer bejön egy ilyen igen valószínűtlen kimenetel.

2019. máj. 9. 13:30
 17/23 anonim ***** válasza:
68%

Egyáltalán szerinted kik és hogy bundáznák meg a Barcelonát? A gyíkemberek megfenyegetik Suarezt és Messit hogy megeszik a gyerekeiket, ha nem fekszenek le a Poolnak?

Vagy felajánlanak ezeknek a heti többszázezer eurót kereső, pénzüket már így is a büdös életben elkölteni soha nem tudó sztároknak még egy kis zsozsót, a BL cím eldobásáért cserébe? Te teljesen hülye vagy?

2019. máj. 9. 15:42
 18/23 A kérdező kommentje:
Biztos nem a játékosoknak fizetnek. Amúgy meg ne hidd, hogy nem tudják elkölteni, ezeknek 35-36 évesen végük van, aztán aki nem fekteti be okosan vagy egy válással lehúzza az asszony, annak elég hamar reszeltek, mert könnyen eltapsolják azt a pár milliót.
2019. máj. 9. 16:51
 19/23 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem meg túl van sztárolva a Barcelona, ennyi. A végtelen vagyonukból összevásárolják az összes legnagyobb "sztárokat", akik aztán az egyéni hatalmas egójuk miatt nem tudnak csapatként együtt játszani. Meg aztán a milliárdokat úgyis megkapják, X bajnoki cím meg bizonyos "sztársági szint" felett vélhetően kevésbé motiváltak egy n+1-edik trófea elnyerésében, mint egy kisebb, de annál nagyobb szívvel játszó csapat. Beleuntak a játékba, a z ellenfél egy minden mindegy alapon mindent beleadva végül leverte őket. Annyira nem lehetetlen.

Persze ettől még nyugodtan lehet bunda is, nyilván a pakliban az is benne van.

2019. máj. 9. 18:25
 20/23 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem is furcsa, de ez kb olyan mint 9/11. A valódi igazságot sosem fogod/fogjuk megtudni.
2019. máj. 9. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!