Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Elhiszitek ezt, ami a BL-ben...

Elhiszitek ezt, ami a BL-ben történt?

Figyelt kérdés
Még egyszer csak hihető, de nekem ez már felettébb furcsa, hogy a Barcelona kiesik 3-0ás előnyről, aztán másnap az Ajax is egy félidő alatt ugyanekkora előnyt ad le. Nagyon nagyon régóta követem a focit, de még soha nem láttam hasonlót. Csak úgy hirtelen sitty-sutty vernek 3-4 gólt ezeknek a csapatoknak? Bezzeg a Huddersfield-et meg a Cardiff-ot nem bírják megverni, amikor a bajnoki cím a tét.
2019. máj. 9. 07:21
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
60%
Ez nem a fociról szól, hanem a pénzről.
2019. máj. 9. 07:53
 2/23 anonim ***** válasza:
57%
Na mi az elméleted, mesélj?
2019. máj. 9. 10:33
 3/23 A kérdező kommentje:
Bunda? Szerintem minden meccs le van játszva előre. Csak nem vallják be, mert akkor kiábrándulnának a szurkolók a fociból és nem termelne pénzt. Néha lebuktatnak egy-egy csapatot, mint a Juventust 2006-ban vagy a Fradit itthon, esetleg a Marseille BL győzelme és bajnoki címe 93-ból...de ezek csak a látszat kedvéért történtek, hogy az emberek megnyugodjanak, hogy nincs minden meccs megbundázva.
2019. máj. 9. 10:46
 4/23 anonim ***** válasza:
85%
Hiszel az összeesküvés elméletekben, szóval neked kár bármit magyarázni
2019. máj. 9. 10:59
 5/23 A kérdező kommentje:
Ez miért összeesküvés elmélet, amikor már nem egyszer kiderült, hogy egész bajnoki / BL szezonokat bundáztak meg?
2019. máj. 9. 11:47
 6/23 anonim ***** válasza:
57%
bízonyítsd be!!! idióta
2019. máj. 9. 11:56
 7/23 anonim ***** válasza:
88%

Nézd,azért egy BL más,mint egy átlag meccs egy Cardiff ellen.. a nyerni akarás sok mindenre képes,hatalmas lökést tud adni. Ahogy egy szépítő gól is. Ha egy bemegy,megnő az önbizalom,ezzel sokat javulhat egy meccs. Mindazonáltal én már semmin nem lepődnék meg,azon se, ha bunda lenne. Ki tudja..

Mindenesetre nagyon izgalmas és szuper meccsek voltak,élmény volt nézni. Jómagam meg Spurs szurkoló vagyok,szóval ez nekem bónusz. De ha kiestek volna,az sem lepett volna meg,az Ajax szuper volt végig,sajnáltam is őket. Sőt, ha a Pool nyeri a BL-t se leszek szomorú mert nagyon jók voltak végig,megérdemelnék. Ha bunda,ha nem, nekem élmény nézni ezeket a meccseket. Remélem a döntő is hasonlóan izgalmas lesz.

30/n

2019. máj. 9. 12:04
 8/23 A kérdező kommentje:
nekem az is furcsa volt, hogy az utolsó támadásnál az Ajax játékos simán elrúghatta volna Lucas elől a labdát, erre inkább visszahúzta a lábát és hagyta kapura lőni.
2019. máj. 9. 12:07
 9/23 anonim ***** válasza:
91%
Nézd, mindig vannak bakik. Még egy profi játékos is ronthat. Nem kell feltétlen mindig bundára gyanakodni. Nyomás alatt épp úgy könnyű hatalmasat hibázni, mint jól teljesíteni.
2019. máj. 9. 12:22
 10/23 anonim ***** válasza:
77%
Minden játékos álma a BL döntő,szóval szerintem valósak ezek az eredmények,vannak egészen váratlan dolgok a fociban.
2019. máj. 9. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!