Elhiszitek a west balkános tragédiáról hogy ott taposás történt?
"!Úgy nem lehet eltaposni senkit hogy széthasadjon a bőre!"
Ekkora hülyeséget hogy állíthatsz? Semmi ismereted nincs dolgokról!Annyi eszed sincs hogy tavaly egy ilyen tömegtaposásban 26-an haltak meg és rengetegen sérültek meg!Ennyit se tudsz és állítod az agyrémeidet?
Ekkora hülyeséget hogy állíthatsz? Semmi ismereted nincs dolgokról!Annyi eszed sincs hogy tavaly egy ilyen tömegtaposásban 26-an haltak meg és rengetegen sérültek meg!Ennyit se tudsz és állítod az agyrémeidet?
Én nem állitottam semmit!Csak annyit kérdeztem hogy elhiszitek e?Akkor ezt mond meg nekem hogy 3000 ezer ember mitől pánikól be?A semmitől?Nem mondtam hogy késelés,csak annyit mondtam hogy ott valaminek történni kellett!Magától nem szokott kitőrni ekkora pánik!Voltam már jó pár fesztiválon és koncerten ahol ennek a tömegnek a 10 szerese de bolt hogy 20 szorosa volt és elől a dühöngőbe tömeg verekedés volt és mégsem futott el mindenki fejvesztve,peddig az aztán nem volt semmi!Én inkább szószerint ledermedtem!
Itt az a lényeg hogy ki miatt tört ki a pánik és ha taposás volt,akkor kitaposta agyon szegényeket.És ki az aki nem segitette fel őket?Amúgy láttam felvételt a helyszínről amikor jött le egy srác rögzitett vagy 6 percet az eseményekből!Ott minden volt csak nem nyomorgás!Egy lány úgy jött le hogy telefonált közben!Az emberek között légüres tér volt!Egy két ember között még elfért volna vagy 2-3 simán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!