Létezik művelt, tanult focista is, esetleg, akinek nem modell a barátnője?
utolsónak.
Jót mosolyogtam rajtad. :) Tippelgetésben még van mit fejlődnöd.
Valóban ritka, de létezik:D A legkiemelkedőbb Kaka, ő egy nagyon rendes gyerek, 27 éves, nős, már gyereke is van, az interjúi alapján intelligens, és ha visszavonul papnak fog állni, bezony:D
Meg ott van még Fabio Cannavaro, neki sem modell a felesége, 3 gyereke van, rendes családapa, és ő sem egy tökfej. David Villának se modell a felesége, neki is 2 gyereke van.
Egyébként az olasz válogatottról süt az értelem, na jó nem, de ők az interjúik alapján nem tipikus "őőőőő"-zős bambafejek. :D Amúgy igaz, a focisták legendásan hülyék, de itt nem ez a lényeg. Én speciel abszolúte művészlélek vagyok, az elvont zenészpasik az ideálljaim, de vannak jófej focisták is, attól függetlenül hogy nem biztos tudják mi az az Ulysess:D Az oldasz-válogatott pl. igazán imádnivaló:D és még énekelni is tudnak.:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!