Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Létezik művelt, tanult focista...

Létezik művelt, tanult focista is, esetleg, akinek nem modell a barátnője?

Figyelt kérdés
Én még nem hallottam olyan focistáról,akinek lenne az érettségitől akár magasabb végzettsége, de még az érettségi sem biztos, ráadásul mind modellel jár. jó,nyilván egy focista nem egy asztrofizikus csajjal kezdene ki, nyilván nem tudnának miről beszélgetni és az egójának nem tenne jót, de azért érdekelne,hogy van-e ennek az ellentetje.
2010. jún. 30. 17:37
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
arshavin kijárta a szentpétervári egyetemet de a felesége nem ilyen celeb
2010. júl. 2. 01:06
 22/25 anonim ***** válasza:
ez a kérdező vagy valami dagadt nő aki gép előtt él vagy egy elbaszott focista aki egyetemre ment és csúnya barátnője van
2010. júl. 2. 01:08
 23/25 A kérdező kommentje:

utolsónak.

Jót mosolyogtam rajtad. :) Tippelgetésben még van mit fejlődnöd.

2010. júl. 2. 13:41
 24/25 anonim ***** válasza:

Valóban ritka, de létezik:D A legkiemelkedőbb Kaka, ő egy nagyon rendes gyerek, 27 éves, nős, már gyereke is van, az interjúi alapján intelligens, és ha visszavonul papnak fog állni, bezony:D

Meg ott van még Fabio Cannavaro, neki sem modell a felesége, 3 gyereke van, rendes családapa, és ő sem egy tökfej. David Villának se modell a felesége, neki is 2 gyereke van.

Egyébként az olasz válogatottról süt az értelem, na jó nem, de ők az interjúik alapján nem tipikus "őőőőő"-zős bambafejek. :D Amúgy igaz, a focisták legendásan hülyék, de itt nem ez a lényeg. Én speciel abszolúte művészlélek vagyok, az elvont zenészpasik az ideálljaim, de vannak jófej focisták is, attól függetlenül hogy nem biztos tudják mi az az Ulysess:D Az oldasz-válogatott pl. igazán imádnivaló:D és még énekelni is tudnak.:DDD

2010. júl. 4. 22:23
 25/25 anonim ***** válasza:
DEL PIERO!!! az én hősöm:)) szép, okos, tehetséges focista, és nem modell a felesége:))
2010. júl. 8. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!