Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Létezik művelt, tanult focista...

Létezik művelt, tanult focista is, esetleg, akinek nem modell a barátnője?

Figyelt kérdés
Én még nem hallottam olyan focistáról,akinek lenne az érettségitől akár magasabb végzettsége, de még az érettségi sem biztos, ráadásul mind modellel jár. jó,nyilván egy focista nem egy asztrofizikus csajjal kezdene ki, nyilván nem tudnának miről beszélgetni és az egójának nem tenne jót, de azért érdekelne,hogy van-e ennek az ellentetje.
2010. jún. 30. 17:37
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
jah bocsaz utolsó választ nem ide szántam:D
2010. jún. 30. 18:30
 12/25 anonim ***** válasza:

vízilabdában tényleg elég sok volt a diplomás, de ez is inkább régen volt jellemző, amikor még Kárpátiék alatt valóban doktorok tépdesték egymás gatyáját a vízben. Manapság ez már a vízilabdában sem annyira jellemző, az is már elég professzionális lett ahhoz, hogy ne nagyon férjen bele még egy egyetem.

Ez a modell-es cucc hüyeség, persze, az bekerül a búlvár hírekbe, hogy C.Ronaldo már megint melyik modell hölgyeményt döngette meg, de az, hogy a rajta kívül még több száz mondjuk spanyol elsőosztályú focista meg csak úgy unalmasan teljesen normális családi kötelékben él, az meg értelemszerűen nem.

2010. jún. 30. 18:37
 13/25 anonim ***** válasza:

olvassatok utána..igenis rengeteg focistának színésznő,modell a bnője...

igaz,van akinek már a felesége,gyermeke anyja..van akinek meg csak a bnője.

2010. jún. 30. 18:39
 14/25 anonim ***** válasza:

Hát igen, én is gondolkodtam a kérdésnek azon részén, hogy vannak-e iskolázott focisták. De egyszerűen tényleg nincs rá idejük. Van, aki már 16 évesen külföldre költözik. De biztosan vannak olyanok, akiknem van magasabb szintű végzettsége. Max ha majd visszavonlutak, és van kedvük, befejezik a tanulást.:)))

Mondjuk van, akinek megy egyszerre is, azoknak viszont hatalmas Respect.

Amúgy meg a modellek, színésznőcskék meg a focisták valahogy megtalálják mindig egymást. De azért sokaknak normális barátnőjük/feleségük van.

2010. jún. 30. 18:45
 15/25 anonim ***** válasza:

Dr. Bölöni László szerintem messze a legműveltebb játékos volt a focitörténelemben, neki a hobbija volt hogy a saját magán fogorvosi rendelőjében (amit felépített neki a klub, úgy hogy az ország legmodernebbje volt) a pácienseket fogadta szabadidejében.

Emellett ez is csak sztereotípia, hogy minden focistának modell a barátnője, meg egyéb.

Focizok, és összetenném a két kezem egy olyan lányért, aki megbecsül, és a heti sok órás edzéseimet meg különedzéseimet tolerálná, hogy azt az időt se vele töltöm, mert nekem ez fontos. Dehát ilyen nemnagyon akad. Vagy ezis olyan előítélet mint amit a kérdező írt a focistákról? Valószínű.

2010. jún. 30. 19:55
 16/25 anonim válasza:

én nem tudom, hogy lehet ezen vitázni de ahogy gondoljátok.

véleményem szerint ez manapság nem ujdonság, és foglalkozni sem érdemes vele. nem kell ahhoz focistának lenni, hogy szétszedjenek a napi lapok, és különben is, ha neki úgy esik jól és ha megteheti akkor mi a probléma?

2010. jún. 30. 21:56
 17/25 anonim ***** válasza:
Na pl Michael Ballacknak pincérnő volt a felesége mikor megismerkedtek! Egyébként meg inkább a nagyobb "sztároknak,, van modell feleségük v barátnőjük!
2010. júl. 1. 05:20
 18/25 anonim ***** válasza:
Lampard jó példa erre szerintem. Elvileg 150 feletti IQ-ja van és 7 nyelven beszél valamennyire.
2010. júl. 1. 13:06
 19/25 anonim ***** válasza:

a jó példák:

[link]

bár itt is van egy két átlagon felüli családi/anyagi háttérrel rendelkező feleség/barátnő..De ettől még lehet őszinte a szerelem:D

2010. júl. 1. 16:19
 20/25 anonim ***** válasza:
Nagyapám ilyen volt :D
2010. júl. 1. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!