Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogy rúgjak jobb szabad/pontrú...

Hogy rúgjak jobb szabad/pontrúgást?

Figyelt kérdés
Nos..Az a helyzet hogy szabadrúgást egész jól tudok rúgni,de szeretnék jobban rúgni:)Ha tudtok olyan(magyar nyelvű)videót amiben bemutatják hogy pl.: C.Ronaldo vagy Gerrard hogy rúgja a szabadrúgást,azt nagyon megköszönném.Az erővel nincs baj,szoktam járni futni is.Előre is köszönöm.
2010. jún. 26. 23:08
 1/7 anonim ***** válasza:
2010. jún. 26. 23:22
 2/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok:

Bocs, most látom hogy írtad hogy magyar nyelvűt, olyat nemhiszem hogy találsz. Esetleg valami magyar hobbi focisnak a videója...

De én szavakból úgyse érteném meg hogy kell rúgni.

2010. jún. 26. 23:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Ezt sokat kell gyakorolni, menj ki a pályára és lődözz kapura.

Én mindig lábfejjel erőből meglövöm a szabadokat, és léc alá helyezem. Ha csavarni kell, akkor már nem mindig célzok pontosan, vagy pedig nem lesz elég erős a lövésem.

2010. jún. 26. 23:26
 4/7 A kérdező kommentje:
Rendben,köszi a válaszokat.Olyanokra gondoltam amiben mutatja hogy kell rúgni és közben magyarázza.Amúgy sokat járok pályára és Edzeni is szoktam csapattal.Köszönöm a válaszokat!=]Jöhet még válasz ám :P
2010. jún. 26. 23:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Én pld amikor fociztam a Tango labdával 20 méterre 6-8 m csavarást tudtam beletenni úgy hogy a ponossága is nagyon jó volt a góljaim 80%-át csavart lövéssel szereztem.A csavarással a passzaim is a védők mögé mentek. De ezt videóról nem lehet elsajátítani.
2010. jún. 27. 00:18
 6/7 A kérdező kommentje:
tudom ez technika kérdése.De ha megvan az hogy hogyan rúgom akkor lehet pontosítani a teknikát.
2010. jún. 27. 00:35
 7/7 anonim válasza:
A csavarás nagyon hasznos szabadrúgásoknál; én is általában úgy lövöm. Engem az apám tanított rá ;)
2010. jún. 27. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!