Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Az lenne a keresem hogy...

Az lenne a keresem hogy akinek van ideje es “ért” is a témához az le tudna irni tudnivalókat neymarrol?

Figyelt kérdés
Na szóval úgy értem hogy konkrétan MINDENT élete/pályafutása mindent amit tudni lehet róla jooooo hosszan leirni,mert nagyon szimpatikus és szeretném megismerni,megtudni jobban hogy ki is o,szóval akinek van kedve és ideje annak köszönöm:)
2018. aug. 12. 21:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy a wikipedián található adatoknál többet megtudhatsz róla; [link]
2018. aug. 12. 23:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Esetleg még itt a sztárleikon: [link]
2018. aug. 12. 23:59
 3/3 anonim válasza:

Háááát...ez hosszú lesz

1992 Február 5.-én született Brazíliában Mogi das Cruzes-ban.Nagyon szegény környezetben nőtt fel favellákban, elégé rossz környéken,Édesanyjával Nadine Goncalves-el Edesapjával Neymar Santos Sr.-al (aki a menedzsere is) és húgával a nála 4 évvel fiatalabb Rafaella Santos-sal. Már kicsi kora óta oda volt a fociért eleinte futsalt játszott az utcákon nagyon hiperaktív kisfiú volt aki mindig valami rosszasagon törte a fejét ,majd 2009-ben 17 évesen a Santos felnőtt csapatában kezdett el profi pályafutását. 2011 Augusztus 24.-én megszületett első kisfia Davi Lucca da Silva Santos akinek édesanyával pusztán alkalmi kapcsolata volt de ettől függetlenül nagyon jó apa és nagyon szereti a fiat bár sajnos a távolság miatt nem tud vele olyan sűrűn lenni ahogyan szeretné.2013-ban 21 évesen az FC Barcelona csapatához igazolt.2015 ben Bajnokok Ligáját nyert a Barcaval. 2016 ban a brazil válogatottal Olimpiai aranyérmet nyert. 2017 nyarán 222 millió euró fejében a PSG csapatához szerződött ezzel ő lett a világ legdrágább játékosa.Nagyon szeret videojátékokkal játszani, kosarazni pókerezni és sorozatot nézni.Barátnőével a 22 éves modell és színésznő Bruna Marquezine-vel alkotnak egy párt már 5 éve, de kapcsolatuk elég viharos már többször tartottak szünet, szóval ezt a nagyábbol 5 évet nem egyben mérjük...2017 utolsó heteiben megint összejöttek és azóta együtt vannak...

Remélem tudtam valami újat írni

2018. aug. 28. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!