Mi a véleményetek Neymarról?
Real Madrid címke minek ide?
Majd megnézzük hogy fog pattogni egy spanyol bajnokságban. Konföderációs kupán se tudott elmenni Ramos+Pique mellett, egyszer bírt elmenni Arbeloa mellett.. szóval.
Szerintem eltörpül Messi mellett.. A másik meg hülye volt hogy oda igazolt, akárhogy agyonhypelt világsztár, a Barcának van 5 csatára.. illetve Villa távozása miatt már csak 4..
"Hát mondjuk ahogy néztem egyfolytába rá mentek a a spanyolok is..mindig ő neki rúgtak alá és jó rinyál meg színészkedik néha..de hát istenem a vérében van:D.."
Legalább illik majd a barcába..
"Hát mondjuk ahogy néztem egyfolytába rá mentek a a spanyolok is..mindig ő neki rúgtak alá és jó rinyál meg színészkedik néha..de hát istenem a vérében van:D.."
Legalább illik majd a barcába..
hehe ezt nagyon adom!!! :D
amugy ha majd egy kcsit több profizmus szorul belé és nem ied meg europaba a nagy kihivasoktol (bar nem ugy nezett ki a kk-n mintha ien lenne)stb akkor hihetelne jatekos lesz..én csak azt nem értem hogy miert a barcelonaba jott miert nem a relba:////:DD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!