Mi a véleményetek Neymarról?
Figyelt kérdés
Én a konfederációs kupán nagyon meg"szerettem" megtetszett a játéka..és oké hogy Brazilíában jól bírta a játékot csak ez itt Európában szerintetek menni fog neki ennyire?:D2013. júl. 18. 19:23
21/24 anonim válasza:
Ez igazából nem a játékosoktól függ hogy kioltják egymást hanem az edzőtől hogy mennyire képes összeszoktatni őket,de persze ez csak az én véleményem.Mert pl.a Brazilok,Németek,Olaszok tele vannak egytől-egyig jó játékosokkal és a legtöbb VB-n,EB-n mindig benne vannak a legjobb 5-be.
Igazat mondasz hogy Gareth Bale nem ér 120millió eurót,én kb. 40-50millió euróra tudnám saccolni az árát.Ronaldot annó 94-ért vették meg de most meg szerintem bármelyik csapatnak megfizethetetlen lenne.Ez persze igaz Messire is.
22/24 anonim válasza:
Kíváncsi leszek a Németekre a VB-n
23/24 anonim válasza:
Szerintem menni fog csak még kikel bontakoznia.Meg azt vettem észre nagyon szeretik fellökni még egy kicsit kéne fizikailag fejlődnie
24/24 anonim válasza:
Bele kell szoknia a játékba ha valaki új klubhoz kerül meg kell szoknia.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!