Maradona volt annyira tehetséges, hogy beférjen például a mai Barcelona kezdőbe?
Figyelt kérdés
Őszintén egyetlen meccsét sem néztem végig, csupán összevágott videókból láttam tőle néhány megmozdulást, de nem dobtam el tőle az agyam. Oké, ügyes gyerek volt, de mintha akkoriban gyengébb lett volna a teljes mezőny, úgy pedig nem akkora durranás kiemelkedőnek lenni. Szerintem egy mai topligában már felejthető lenne. Szerintetek?ma 21:34
1/1 anonim válasza:
Szerintem az 1970es évek autóit sem kell a 2020-as évek autóihoz hasonlítani. Nyilván a maiak jobbak, fejlettebbek, különben az evolúcióban nem előre mennénk, hanem hátra... A maga korában ő volt az egyik legjobb. Mintahogy Messinek/Ronaldonak, vagy Zidane-nak is meg van a maga kora. Nem azt kell nézni ők mit tudnának majd a 2080-as évek focijában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!