Miért gyengült le ennyire az utóbbi időben a Barcelona?
szerintem nem gyengült le
volt egy hullámvölgyük valóban, az utóbbi 2vereségükön meg semmi nem akart beakadni...
tegnap néztem az atletico elleni meccsüket mert fogadtam az atleticora... hát életveszélyes volt a barca... a félidőben már biztos voltam benne h buktam, de valahogy bemákolt 2gólt az atleti és a barcának meg egyszerűen semmi nem akart beakadni hála az égnek
kifáradtak. egyszerűen nagyon fiatal ez a keret, nem bírnak ennyi terhelést. fizikailag sem, sok a sérülés, de nem ott van a gond, hanem szellemileg, ez sok, ilyen szinten, ilyen tempóban, heti 2 meccs. kell idő még ennek a csapatnak. de látod, amikor összejön, akkor egyszerűen a génjükben van, hogy mit is kell játszaniuk, úgy beléjük nevelték a la masiában a barca focit. egy real ellen hogy hengereltek!!
Nem vagyok egy barca fan, de az a munka, amit ott csinálnak a játékosnevelésben, valami hihetetlen. hogy egy csapatnál gyakorlatilag fél-negyed generáción belül ennyi és ekkora tehetséget összeszedtek, tehetséggondoztak. többségük helyi.
valahogy így kéne mennie máshol is...
kíváncsi vagyok, mire viszik, és hogy tudják-e tartani a visszafogott stílust. mert így eddig ez szimpatikus, profi. és akkor meglesz a BL is... lesz rá jó 1-1,5-akár 2 évtizedük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!