Mi a véleményetek Neymarról?
Mint focista : Biztos tud valamit, ha ennyire istenitik és imádják. Idén végre hajalndó voltam végigkövetni a Konföderációs kupát, amin állitólag kimagaslott a válogatottból.....hát, nemtudom. Nekem pl. Oscar játéka sokkal jobban tetszett, de tökmindegy.
Mint ember : Nem ismerem személyesen, így nem tudom milyen, csak az alapján tudom megitélni, amit a TV-ben, illetve a pályán látok. Van valami megmagyarázhatatlan ellenszenv bennem, amitől, ha meglátom, már a hideg futkos a hátamon. Ne kérdezzétek,mi az, nemtudom, egyszerüen van és kész.
Biztos sokra viszi, már csak azért is,mert a Barcába került, de az én véleményem változatlanul az, hogy a tehetségéhez képest túlértékelik. Kapásból tudnék olyan játékosokat mondani, akik sokkal technikásabbak és ügyesebbek, mégsincs körülöttük ekkora felhajtás.
(nyugodtan le lehet pontozni, nem érdekel)
Oscar szerintem is tehetségesebb, kicsit túlzásnak érzem hogy egy olyan gyereket a világ harmadik legjobb játékosának tartanak, aki még SEMMIT nem tett le az asztalra. Oscar meg jött és egy Chelseaben bizonyított, első BL meccsén milyen gólt akasztott a Juventusnak (sajnos :D)
Olyan ez a Neymar dolog mintha Pogbát emlegetnénk a világ harmadik legjobbjaként, aki szerintem van olyan tehetség mint Neymar, sőt sokkal komplexebb, összetettebb játékos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!