El tudná valaki magyarázni, hogy hogy áll pillanatnyilag a VB, és ki áll olyan jól, hogy megnyerheti?
Még sehogy sem áll, szinte bárki megnyerheti.
Véleményem szerint eddig a horvátok és a belgák játszottak a legjobban. Én személy szerint a horvátok végső sikeréért szorítok.
Kösz a gyors választ, éppen a lengyel - Columbia meccset nézem.
Szerinted a franciáknak vagy a németeknek nincs semmi esélyük?
Franciák eddig eléggé gyengén muzsikáltak, s szerencsével szereztek eddig 6 pontot.
Németek tegnap nagyon könnyen ki is eshettek volna, ők ennél elvileg sokkal jobbak, szerintem 4 közé odaérnek.
Igen, láttam a tegnapi német - svéd meccset.
Az az utolsó gól kvára véletlen szerencse volt!
Védtem megye 3-as ifi csapatban 2 évig, de amikor felállt a sorfal, én már mondtam, hogy ide 2 ember kevés, igazam lett.
Ha én láttam, akkor nem értem, hogy a svédek miért nem.
Nem számítottam arra, hogy a lengyelek ilyen csúnya vereséget szenvedjenek, talán azért, mert et a columbiai csapatot nem nagyon ismerem.
És igazatok lehet abban, hogy a "nagyok" tartalékolják az erejüket a fontosabb meccsekre.
Hát majd meglátjuk.
Úgy hallottam, Pogba ezután a VB után nyugdíjba megy, ti is hallottatok róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!