Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek idén megnyerheti...

Szerintetek idén megnyerheti az atletico madrid a bajnokok ligáját?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 14. 19:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem igen . Igaz nagyon nagy Sztárok nincsenek de csapatként nagyonnjók.
2016. ápr. 14. 20:08
 2/6 anonim ***** válasza:

Utolsó, attól függ mit értünk sztárok alatt. A Dortmundnak sem az az átigazolási politikája, hogy befutott, jó nevű sztárokat vegyen... vicces mert a dortmundi játékosoknál, már-már hagyomány, hogy éppen ennek az antitézisük, és gyakorlatilag kimondhatatlan a nevük. A lényeg, hogy ő náluk inkább sztárokká válnak a játékosok, és igazán kibontakozhatnak. Elég hasonlóan van ez az Atléticonál is. Majd, ha esetleg elviszi Aubameyang-ot vagy Griezmann-t a Real, mert mindkettőre nagy esély van, akkor rögtön sztárokként fogjuk őket említeni. Pedig már most is azok, most is csúcsformába, vagy legalábbis ahhoz közel játszanak, és olyan eredményeik vannak már most, hogy lehet azoknak nevezni őket. Az Atléticóból pld. a Chelsea sok játékost átigazolt. Griezmann, Koke, Saúl, Ferreira Carrasco, Godin, Juanfran, Filipe Luis, Gimenez, Oblak vagy már világsztárok, vagy azok lehetnének, vagy potenciális jelöltek. Torres meg pld. egy "kiöregedett", leszállóágban lévő, egykori, igazi nagy világsztár, aki kezd magára találni. Akkor ki nem világsztár onnan? Nyilván nem költenek annyi pénzt és nem igazolnak "akkora neveket", de nagyon erős keretük van, amit kis túlzással egy Real is elfogadna, adott esetben.

A kérdésre válaszolva, szerintem nyerhetnek. A Bayern a legesélyesebb, de számomra az Atlético a fő kihívó. A City ellen biztos vagyok benne, hogy továbbjutnának, de a Real ellen is jó esélyük lenne, mert kibírják védekezni őket, egyszer-kétszer meg ugyanúgy beveszik a kapujukat, mint a Barcának. Nagyon jó egyébként is a mérlegük a Real ellen, számukra simán verhetőek. Hogyha pedig a Bayernt kapnák, most, lehet az lenne a legjobb, mert ha valahogy sikerül kiütniük őket, akkor már valszeg újra a Real ellen nem fognak bakizni. De van egy olyan érzésem, hogy külön ágra kerülnek a Bayernnel és akkor összejöhet a Bayern - Atlético döntő és egy meccsen szintúgy nehéz dolga lesz a Bayernnek. Még a Benfica ellen sem mentek tovább teljesen határozottan, úgyhogy ott gyakorlatilag teljesen nyílt meccse lehetne. Szerintem ők a legnagyobb kihívók, a fő esélyes Bayern München számára, de nagyon nehéz lesz megvernie őket akár a Bayennek, akár a Realnak.

2016. ápr. 15. 06:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ha a Bayern ellen tovább is jutnak, akkor a döntőre ki fognak pukkadni, mint 2 éve. Akkor is csak a bajnokságra futotta az erejükből és sztem most sem lesz másképp. Viszont ha a Bayern ismét elő veszi a lúzer énjét, mint évek óta, amióta Guardiola ott van, akkor szinte borítékolható a Real BL győzelme, ugyanis sorsdöntő meccseken (2014-es döntő, tavalyi BL negyeddöntő) mindig kijön a különbség a két madridi csapat között. Szóval a mostani Realt csak egy jó formában játszó, hatékony Bayern képes megállítani.
2016. ápr. 15. 14:12
 4/6 anonim ***** válasza:
A sorsdöntő meccseken mindig kijön a különbség? Melyik különbség, az, amikor a 90+-adik percekben Ramos visszahozza a meccsbe a Realt és egyenlítenek? Oké, utána megmutatta a Real, hogy akkor tényleg jobbak voltak, de egy hajszálon múlt, hogy kijöjjön a különbség. Tavaly meg oda-vissza 0-0-áztak és a második meccs legvégén tudott Chicarito lőni egy gólt, ott simán továbbjuthatott volna az Atlético is. Meg milyen különbség, ez, hogy 2 meccsen tudnak nekik egy gólt rúgni, azt is a 88. percben? Egyébként a ligameccsek miért nem sorsdöntőek? Oké, hogy nem kupa, de a Realnak gyakorlatilag ezeken a meccseken dőlhet el a bajnokság, minden évben, ha van valami fontos meccs a bajnokságban, akkor az-az Atlético-Barca páros elleni, meg esetleg az ilyen Sevilla, Villarreal elleniek még. A Getafe-t mind megverik, úgyhogy ott is egy-két sorsdöntő meccs van, és ott pedig rendre nem tud a Real teljesíteni. Szóval, az hogy itt bármi borítékolható lenne az erős túlzás, úgy gondolom. Ez a Real lenne szerinted a fő esélyes? Ami egy Wolfsburg ellen neccesen jutott tovább? Azért ha nincs ez a pokoli szerencsés szabadrúgásgól, akkor ott lehet a tizenegyesek döntenek. Oké, inkább a Real érdemelte meg, mert a Wolfsburgnak volt 11es gólja is... de az azért elég kétségbeejtő, ahogyan odahaza kitudták ők is védekezni, a nagy Real Madridot, természetesen az utóbbi szempontjából. Otthon is egy jó periódusa volt a Realnak, amikor gyorsan bevertek kettőt, amúgy a Wolfsburg szépen dolgozott. Egy Atlético simán lehoz kapott gól nélkül két meccset a Real ellen, ha ők ugyanígy játszanak. Nagyon nehéz lesz megverni a matracosokat, igazi nehéz falat, mind a hármuknak. A fő esélyes meg szerintem egyértelműen a Bayern. Igaz, ugyanúgy 3-2-re mentek tovább, sőt vicces, mert az összes meccs ennyi lett végül, viszont a Bayernnek legfeljebb 1x remegett meg a lába alatt a talaj, amikor kaptak egy hirtelen gólt. Amikor már válaszoltak rá, akkor 2 kellett volna a Benficanak, de lőttek még egyet, amivel pedig már 3 kellett volna nekik. Ez után kicsit ki is engedtek, akkor egy szép szabadrúgásgól még bement, ez még belefért. Sokkal jobban kontroll alatt tartották a meccset. És a Benfica nem gyengébb csapat, mint a Wolfsburg. És mostanában a Bayern sincs topformában, a Dortmund kezd felzárkózni rájuk, több szoros meccse van a Bundesligába, nem szoktak 3-4 góllal nyerni. Ezzel csak azt mondom, hogy most kissé mélyponton érzem őket, ennél szerintem lesznek jobbak még.
2016. ápr. 15. 15:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem most sokan gondolják, hogy mennyire erős a Real, mert megverte a Barcát pár hete. Csak ők, olyan formában vannak, hogy egy jó formában lévő Real Sociedad is verte őket, és az Atlético is egyértelműen jobbnak bizonyult. Végül is az összes meccs viszonylag szoros volt, de számomra az Atlético, és a Bayern továbbjutása volt a legmagabiztosabb, még mindig. Úgyhogy őket megverni azért nem volt most akkora tett, mint egyébként lenne. Esélyes a Real, de én nem esnék túlzásokba.
2016. ápr. 15. 16:00
 6/6 Cspapa ***** válasza:
Igen!
2016. máj. 14. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!