Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek ki jut tovább?...

Szerintetek ki jut tovább? Barca vagy az atletico?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 12. 23:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Remélem az Atletico, kinek van kedve tovább nézni a Barca birói csalásait. Amúgy is az Atleticonak van nagyobb esélye.
2016. ápr. 13. 06:57
 2/8 anonim válasza:
Ha végig 11 játszik 11 ellen akkor az Atletico.
2016. ápr. 13. 07:32
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Az első válaszoló baromságaitól függetlenül azért a Barcának van nagyobb esélye, ezt mindenki látja, én is rájuk tippelnék.
2016. ápr. 13. 19:29
 4/8 anonim válasza:
100%

@19:29

Nem értem, mi alapján tippeltél volna rájuk. Az első meccset is behúzták volna, ha nincs Torres kiállítása, illetve nem sumákolnak el egy Suarez kiállítást. A hétvégén a Sociedad is legyűrte a Barcát, ez alapján nem értem, hogy akik függetlenül attól, hogy Barca drukkerek miért látták reálisnak a Barca továbbjutását.

Teljesen egyértelmű volt, hogy otthon a Atlecico megveri a Barcelonát, mert sokkal jobb formában vannak, kevésbé fáradtak, és nyilván éhesebbek a sikerre.

Én az Atletico győzelmére fogadtam, és jól tettem, mert be is jött.

2016. ápr. 14. 09:50
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen de azt se hagyd ki hogyha a barca megkapja a tizenegyest a szabadrúgás helyett és belövi akkor hiába a kettő nulla...
2016. ápr. 15. 14:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Vagy ha Iniesta a szabalyok szerint piros lapot kap, akkor eleve nincs is kezezes az utolso percekben. De ez mar csak mi lett volna ha.
2016. ápr. 16. 11:58
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát igen..
2016. ápr. 16. 13:15
 8/8 anonim válasza:

"Igen de azt se hagyd ki hogyha a barca megkapja a tizenegyest a szabadrúgás helyett és belövi akkor hiába a kettő nulla..."

Akkor továbbment volna a meccs. Nem tudjuk, akkor mi történt volna, viszont nem hiszek abban, hogy a Barcelona jött volna ki győztesen a párharcból. A játékosok teljesen kimerültek, nem tudják tartani azt a tempót, amit kellene. Annyit tudnak tenni, hogy időnként felgyorsítják a játékot, de a sebesség hamarosan visszaesik. Nem láttam amúgy a hétvégi meccsüket, de gondolom, az is hasonló történet lehetett. Kikapni a Camp Nouban egy ilyen gyenge Valenciától? LOL...

2016. ápr. 19. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!