Szerintetek ki jut tovább? Barca vagy az atletico?
@19:29
Nem értem, mi alapján tippeltél volna rájuk. Az első meccset is behúzták volna, ha nincs Torres kiállítása, illetve nem sumákolnak el egy Suarez kiállítást. A hétvégén a Sociedad is legyűrte a Barcát, ez alapján nem értem, hogy akik függetlenül attól, hogy Barca drukkerek miért látták reálisnak a Barca továbbjutását.
Teljesen egyértelmű volt, hogy otthon a Atlecico megveri a Barcelonát, mert sokkal jobb formában vannak, kevésbé fáradtak, és nyilván éhesebbek a sikerre.
Én az Atletico győzelmére fogadtam, és jól tettem, mert be is jött.
"Igen de azt se hagyd ki hogyha a barca megkapja a tizenegyest a szabadrúgás helyett és belövi akkor hiába a kettő nulla..."
Akkor továbbment volna a meccs. Nem tudjuk, akkor mi történt volna, viszont nem hiszek abban, hogy a Barcelona jött volna ki győztesen a párharcból. A játékosok teljesen kimerültek, nem tudják tartani azt a tempót, amit kellene. Annyit tudnak tenni, hogy időnként felgyorsítják a játékot, de a sebesség hamarosan visszaesik. Nem láttam amúgy a hétvégi meccsüket, de gondolom, az is hasonló történet lehetett. Kikapni a Camp Nouban egy ilyen gyenge Valenciától? LOL...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!