Szerintetek Disneyland, Legoland, Vatikán, Járda-szigetek, Lakatlan szigetek, ha ebbe a csoportba kerülnének a magyarok talán innen tovább jutnának?
Figyelt kérdés
2015. okt. 18. 14:29
1/3 anonim válasza:
Nem értem mi értelme van fölöslegesen szidni őket nem hogy szurkolnál nekik ha már érdekel a foci meg lehet nézni akár egy Gibraltári csapat drukkereit is ők se siránkoznak nem vagyunk mi annyira szarok fociban...
2/3 anonim válasza:
1.:
De, annyira sz@rok - igaz nem "vagyunk", hanem ők, a focisták.
És Gibraltáron nem keresnek vagyonokat a labdarúgók a semmiért, az állam meg nem költ állami pénzeket a focira az egészségügy, vagy a szociális kiadások helyett!
Kérdező:
Azért Vatikán kemény dió lenne, és Legolanddal is szép lenne egy döntetlen.
:-)
3/3 anonim válasza:
Végre egy jó kérdés! :-) Kár, hogy a kérdéseket nem lehet értékelni, nyomnám a pluszt, mint az őrült :-)
Régen nagy drukker voltam, (mondjuk most is drukkoltam a Feröer szigetek elleni mérkőzésen), de az az igazság, hogy mostanában csak felhúzom magam a magyar meccseken - így inkább nem nézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!