Vatikán mikor fog részt venni a nemzetközi sportéletben? Mikor lesz labdarúgó csapata, olimpiai bajnoka?
Ezek szerint a papok nem sportolnak versenyszerűen?
Másrészről nagyon sok dologról azt tartották régen, hogy soha nem fog bekövetkezni, aztán mégis.
"Ezek szerint a papok nem sportolnak versenyszerűen?"
- De, biztosan előfordul, csak egy dolog versenyszerűen sportolni, megint más profinak lenni megfelelő anyagi és szakami háttérrel.
"Másrészről nagyon sok dologról azt tartották régen, hogy soha nem fog bekövetkezni, aztán mégis."
- Igen, de ez nem olyan. Ez tényleg esélytelen; legfeljebb akkor lehetne, ha egy profi sportoló valami csoda módon megkapná a vatikáni állampolgárságot, de a focicsapat így is esélytelen (mármint tekintélyes csapat; természetesen válogatottjuk most is van).
De ha ennyire meg vagy győződve az igazadról, minek teszel fel kérdést?
"Kíváncsi vagyok mások véleményére."
- Gondoltam, hogy ezért teszed fel a kérdést. De akkor győzz meg minket, hogy van erre reális esély.
Kedves már nem emlékszem hányadik válaszoló!
Szerintem az anyagi háttérrel nem lenne gond... :D
"Szerintem az anyagi háttérrel nem lenne gond... :D"
- De volna gond. Az egy dolog, hogy mennyi pénz van, és megint más, hogy mire költenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!