Ti hisztek abban hogy a magyar labdarúgó válogatott újra élcsapat lesz?
"A klubcsapatok hány évtizede nem jutottak az első fordulókból tovább?"
Bajnokok Ligája:
1995-1996: Ferencváros (csoportkör)
2009-2010: Debrecen (csoportkör)
Európa Liga:
2010-2011: Győri Eto (2.forduló)
Debreceni VSC (csoportkör)
2011-2012: Paksi FC (3.selejtezőkör)
Fejből hirtelen ennyi...
A kérdésre válaszolva: én bízom és hiszek benne. Az elmúlt években már meg lehet figyelni pozitív irányú fejlődést, és ez a válogatott bizony nem esélytelenül vág neki a 2014-es VB selejtezőinek. Hollandia ugyan még mindig túl nagy falat, ám például a tegnapi török válogatottat látva kijelenthető, hogy a hollandokon kívül a csoportban nincs kitől tartani.
Természetesen lehetnénk! Ahogy az előző hozzászóló is írta, ki tudja azt hol szaladgálnak olyanok akik valóban a zsenik lennének.
Sajnos azok vannak most élvonalban akik valamilyen akadémiáról került be és csak azért mert volt pénze a szülőnek és nyomta a lovét.
Én ismerek egy kis srácot, szegények nagyon a szülei de amit csinál a labdával az hietetlen. Némelyik válogatott játékos elbújhatna tőle. Mint Pl: Koman, nem is tudom minek van ott.
Na az ilyen gyerekek akik tehetségesek nem veszik észre!
Én ha rám lenne bízva a csapatépítés és az utánpotlás. Járnám az országot Faluról falura, hogy hol találok olyat aki megfelel. Nem várnám meg azt, hogy a számba repűljön a sült galamb.
"Ha pl. a braziloknak sikerült felküzdeniük magukat sokkal rosszabb körülmények közepette"
Sokkal JOBB körülmények közepette. Már ami a fejlődést illeti.
Nálunk hetente párszor kizavarják a gyereket a salakpályára, ahol becsúszni nem lehet, hóban-jégben kell néha edzeni. Brazíliában ott a homokos tengerpart, beljebb a laza homokos talaj, ahol naphosszat játszhatnak a gyerekek. Mivel szegények, ez az egyetlen szórakozásuk, nem görnyednek a tv/gép előtt.
A csapatok pedig óriási tehetségkutatást végeznek, hiszen brazil játékost könnyű eladni Európába, abból pedig meggazdagodni. Tehetségből pedig - a fentiek miatt - nincs hiány, ráadásul óriási a merítési lehetőség. Különbségek tehát vannak.
Inkább arra lennék kíváncsi, mit csinálnak a csehek, szerbek, horvátok, szlovének, hogy előrébb tartanak?
"Némelyik válogatott játékos elbújhatna tőle. Mint Pl: Koman, nem is tudom minek van ott."
Na ebbe belekötnék, mivel Koman a legtechnikásabb/legjobb játékos most a válogatottban... Szóval pont rossz a példád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!