Ki nyeri a 2011-2012-es spanyol labdarúgó bajnokságot?
Figyelt kérdés
A Barcelona,a Real Madrid,vagy esetleg egy harmadik?2011. okt. 23. 13:48
2/13 anonim válasza:
meglepetés lesz,a racing lesz a befutó
3/13 anonim válasza:
A Barcelona fogja nyerni.
Viszont 1 meglepetés csapat lesz a Levante. Szerintem benne lesznek a első 5-be.
4/13 anonim válasza:
az el klásszikókon fog eldőlni, az biztos.. a madrid sokat fejlődött, abszolút kétesélyes. 50-50%
5/13 A kérdező kommentje:
Egyetértek az előbbi válaszolóval
2011. okt. 24. 15:44
6/13 anonim válasza:
nagyon remélem hogy a Madrid...nem csak az Klasszikusokon fog múlni mivel mind a kettő csapat bukhat szinte már kötelezőnek titulált meccset pl Barca x-elt OTTHON a Sevilla ellen, de a Real is x-elt már és ki is kapott...
A Levante játéka nagyon tetszik, szépen tartják magukat és remélem ez az idény végéig kitart, jót tenne a bajnokságnak.
Szerintem a Madrid nyer de a legfontosabb hogy meglegyen végre a 10. BL :DD
7/13 anonim válasza:
Barcelona,Real-MAdrid,Levante az esélyes csapatok.
8/13 anonim válasza:
a levante sztem abszolut nem esélyes 10ik sem lesz.. max 3 fordulót adok még ha kedvező a sorsolása, szinte biztos h kidurran és a real pedig behúzza ez ellen a roppant nagyképű barcelona előtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!