Mit akar a pápa? Áttéríteni a muzulmánokat?
Mert azt mondta, hogy minden plébánia fogadjon be egy migráns családot.
Hogy gondolja?
Család nincs annyi, mint ahány plébánia.
Vagy először egy egyedülállót, aztán majd jön a családja?
És mekkora családot, hány generációt, és hány oldalági rokont?
Megbuggyant a pápa?
Csak rajta áll, és megveheti a világbékét a Vatikánból, annyi pénze van a katolikus egyháznak.
Egész pontosan mi is a problémát? Mert ezt az egyet nem sikerült kifejtened...
Az 1 plébánia + 1 család felállással meg nincs gond, belefér. A részleteket nyilván még ők se tudják, az majd kialakul.
A világbéke meg nem megvehető, mert mindig lesznek, akik többet akarnak, mint mások...
Leírtam; nem világos, hogy mi a szándéka.
A plébánia fizesse a befogadott család életét, és mi lesz később?
A muzulmán szponzorált -mert az- család aztán testületileg vonul a keresztények pénzéből a muzulmán istentiszteletre, megköszönni, hogy a tisztátalanok éltetik?
Vagy a befogadott család áttér a keresztény hitre?
A világbékét nem filozófiai szempontból gondoltam, hanem a jelen háborús övezetek békéje szempontjából.
Persze , lehet, hogy meglepődnénk a háttérszereplőkön, és hogy mi a kapcsolatuk a pápával, a fene se tudja már.
A menekültek jelentős aránya keresztény vallású.
Ez alapján korrigált a véleményedet.
Egyébként meg nem lehet, hogy a pápának nincs szándéka, csak keresztényileg áll hozzá a témához? Jó...ezt én se gondoltam 100%-osan komolyan...de tény, hogy sok anyagi haszna ebből nincs az egyháznak, szóval másra játszanak.
Nem tudom, milyen információk alapján lennének keresztények.
Saját bemondás? Már amennyire arra adni lehet.
És nagyon érdekes, hogy pont egybeesik a pápa nyilatkozata azzal, hogy utasította a papokat, hogy adjanak feloldozást az abortuszos nőknek.
"Nem tudom, milyen információk alapján lennének keresztények."
Valamicskét illene tudni a közel-keleti keresztényekről, hogy mely országokban hányan vannak, melyik felekezethez tartoznak. Ez nem vallási kérdés, ez általános műveltség kérdése.
"Saját bemondás? Már amennyire arra adni lehet."
Arrafelé nem titkos adat a vallási hovatartozás, kötelezően szerepel az összes személyi okmányban. Mint ahogy ez Európában is így volt még nem is olyan régen.
Mondjuk azt sem értem, hogy mi a fenének tételezed fel alapból, hogy hazudnának.
Valószínűleg azért, mert te magad nem vagy egy őszinte típus.
Köszönöm szépen, kedves előző, a feltételezést is.
A kérdésedre nehéz konkrétan válaszolni, de talán szemléltet valamit, hogy több, mint a többség íratta be január elsejét születési dátumnak.
Ehhez képest- hiszen tényleg, miért ne születhetne majdnem mindenki közülük január elsején- valóban akár mindannyian is lehetnek keresztények. Csak inkább halal kaját esznek, mert az finomabb.
tévedés, nincs ilyen "első sorban" dolog, embereken segít, függetlenül a vallásuktól, persze nyilván örülne ha azok katolikusok lennének, mint mindenki a pápa is örül ha valakit sikerül meggyőznie a saját nézeteinek helyességéről, de ez egyszerűen arról szól h segíteni akar, nincs semmiféle nagy mögöttes szándéka
amúgy meg bőven nincs annyi pénzük hogy megvegyék a világbékét, de ha lenne, szerinted ezt hogyan tudná megvalósítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!