Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit akar a pápa? Áttéríteni a...

Mit akar a pápa? Áttéríteni a muzulmánokat?

Figyelt kérdés

Mert azt mondta, hogy minden plébánia fogadjon be egy migráns családot.

Hogy gondolja?

Család nincs annyi, mint ahány plébánia.

Vagy először egy egyedülállót, aztán majd jön a családja?

És mekkora családot, hány generációt, és hány oldalági rokont?

Megbuggyant a pápa?

Csak rajta áll, és megveheti a világbékét a Vatikánból, annyi pénze van a katolikus egyháznak.

2015. szept. 6. 18:16
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Én azt mondom, hogy igenis hálásnak kellene lenniük minden egyes lépésért, amit olyan területen megtehetnek, amihez semmi közük nincs, és minden falat kenyérért, amit másoktól kapnak, akik maguktól vonják meg.

Nagyon sajnálatos, hogy milyen helyzetbe kerültek, hogy folyamatosan becsapják őket, de semmiféle szempontból nem indokolt a követelőzés, hogy mindenki álljon félre, hagyja figyelmen kívül a mindenki másra érvényes törvényeket, mert ők -jó, becsapva- úgy akarják.

Szerintem épp hogy ők használják ki, hogy más színük -bár nem igazán,nem véletlen, hogy a németeknek pont a szírek megfelelnének genetikai frissítésnek- ; mindenki másnak tilos a sztrádán tömegesen menetelni, mindenki másnak engedélyt kell kérni főutcán való tüntetéshez, stb.

Sokkal mélyebb dologról lenne szó, mint amit "asszimilálódásnak" nevezel; ami mellesleg maga a rémálom, még elgondolni is; akkor inkább élek rezervátumban, mint az amerikai indiánok.

Azon a földön, ahova minden ősöm temetve van.

DE hadd döntsem el, hogy az életteremet kikkel vagyok hajlandó megosztani, anélkül, hogy rámerőltetnék magukat.

Ezek a fiatal férfiak, akik itt követelőznek, otthon kellene, hogy harcoljanak a saját örökségükért, nem Európában azért, hogy mások örökségébe beleüljenek.

Jóltáplált, életerős, egészséges fiatalok; akárhonnan is jöttek.

2015. szept. 8. 01:40
 22/22 anonim ***** válasza:

A Pápa megbékéllést,toleranciát hirdetnem akar senkit áttériteni a kereszténységre bár nyilván nem venné rossz néven ha áttérnének de ez nem valószinű tekintve hogy az Iszlámból való áttérést halálbüntetéssel torolják meg,ezt a honlapjukon olvastam a magyar iszlám egyház oldalán....

Ha jól emlékszem 2 vagy 3 oka lehet a gyilkosságnak ami úgymond megengedett szerintük... Mondjuk én barbárságnak tartom a gyilkosságot de sebaj nem is akarok muszlim lenni.

2017. aug. 6. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!