Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Norvég-Magyar, és...

Szerintetek Norvég-Magyar, és Ukrán-Szlovénia párosok közül kik jutnak tovább?

Figyelt kérdés
2015. nov. 11. 10:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ukrajna. A másik meccsről nem nyilatkozom, csak reménykedek. :)
2015. nov. 11. 10:14
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Norvégia, ukrajna
2015. nov. 11. 10:16
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
A magyar átok megtörik és kijutunk, de várjunk csak még sem mert a 93 percben idegenben lőtt góllal a norvégok mennek tovább ugyanis a magyar védelem hozta a formáját. Fa.zom az egészbe. by: Gundel T. Gábor. :D
2015. nov. 11. 11:58
 4/7 anonim ***** válasza:
27%

Én azt sajnálom legjobban, hogy a magyarok kiemeltek voltak, igy nem lesz ott dánia vagy svédország, pedig mindkettőnek ott a helye és mind2 erősebb mint norvégia

Norvégia

Ukrajna

Írország - Bosznia megtippelhetetlen, egyéniségek a bosnyákoknál vannak

Svéd - Dán örökrangadó

Amúgy a tippem holnapra

Norvégia - Magyarország 3-0

2015. nov. 11. 23:51
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Norvégia, Bosznia, Dánia, Ukrajna az én tippem, de az Ukrán-Szlovén és a Dán-Svéd meccs kemény lesz, nem lepődnék meg ha fordítva sülne el, mint ahogy jósolom.

Az utolsó látom nem túl nagy magyar foci drukker, mondjuk van valami abban amit mond, mert ezek közül szerintem a norvégok nem feltétlen érdemelnék meg, hogy kijussanak, most tkp a két leggyengébb csapat csatázik, egy dán, ukrán, svéd v. szlovén, bosnyák 4-es sokkal korrektebb lenne, ők mind a 4-en valóban ott vannak Európa elejébe, top játékosaik vannak.

Szerintem min. 2-0 lesz holnap, a 3-0 egy reális tippnek tűnik.

2015. nov. 12. 00:38
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Tehát min. 2 gólos különbségre számolok, szerintem amúgy nem fogunk rúgni gólt, vagy nagyon max. 1-et ha nagyon kinyílik a játék.
2015. nov. 12. 00:38
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
De jó, hogy majdnem teljesen fordítva sült el :). De az egy gólos előny is elég jó, itthon ezt muszáj megtartani, hajrá fiúk!
2015. nov. 13. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!