Szabályos gól volt (Szlovénia - USA)?
Figyelt kérdés
A "harmadik" USA gólra gondolok.500szor megnéztem a visszajátszásokat,de nem vágom,hol történt a szabálytalanság,amiért érvénytelenítették.2010. jún. 19. 09:49
1/5 anonim válasza:
még a gól előtt belefújt a bíró, egy bunyó miatt, amiben nem a gólt lövő vett részt. Márpedig, ha már előtte fújt, akkor utána a gól nem érvényes.
2/5 anonim válasza:
Én is érvényesnek láttam, de az első válaszolónak lehet igaza...
Belinkeled kérlek nézzem meg én is?
3/5 anonim válasza:
Szerintem szabadrúgáskor... (a bolyban bent) lefogott egy szlovén játékos egy amerikait,és ezért fütyült a bíró.
Én erre tippelek.
4/5 anonim válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
Valóban nagy volt a tülekedés a tizenhatoson belül (mint általában),de Amerikai játékost speciel nem láttam szabálytalankodni - persze lehet,hogy tényleg befújtak valamit már a gól előtt,de ember legyen a talpán aki az afrikai szurkolói "viszonyok" között meghallja a sípot - pláne tévén keresztül.;)
Köszi a válaszokat!
2010. jún. 20. 09:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!