Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Megnyerheti jövőre is a...

Megnyerheti jövőre is a bajnokságot a Leicester City? Keret mennyire változik nyáron?

Figyelt kérdés
2016. máj. 5. 20:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Honnan kene tudnunk hogy kit adnak el, es kiket igazolnak? Komolyan..Amugy nincsen ra sok esely. 1 kulcsember biztos tavozni fog, Pool erosodik, City erosodik, Chelsea erosodik jovore, Man Utd sem lesz ilyen impotens.
2016. máj. 5. 20:59
 2/7 A kérdező kommentje:

Véleményekre voltam kíváncsi.

Úgy nem engednek kérdést kiírni, hogy benne van a szerintetek...

2016. máj. 6. 07:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy jövőre is nyernek. Szerintem Vardy marad, Kenté és Mahrez közül valamelyik távozik. Viszonylag sikerül nekik majd egyben tartani a keretet, és nemzetközi kupás helyekért harcolhatnak, de még egy bajnokság nem lesz.
2016. máj. 6. 17:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Még ennél is nagyobb csoda lenne, ha megvédenék a címet. A mostani szezonban ehhez az óriási teljesítményhez (amellett, hogy feltörekvő nagyszerű játékosok is alkotják) a mentális felkészültségük is nagyon kellett. A City pedig csak erősebb lesz Guardiolával, a Conte-féle Chelsea-ről nem is beszélve. Még egy ilyen kaotikus év a nagy csapatok szempontjából nem lesz.
2016. máj. 7. 13:52
 5/7 anonim ***** válasza:

Nyerni szerintem se fognak... de azt felejtik el sokan (nem az itteni kommentek kapcsán mondom), hogy ez nem egy gyenge keret. Mondogatják, hogy az Arsenal-nak, City-nek bajnoki címért kellett volna mennie, azokkal a játékosokkal, azzal a kerettel. De egy Arsenalnak mivel jobb a kerete mint a Leicesternek? A kulcsemberek Arsenalnál, mondjuk A. Sánchez, Özil, S. Cazorla (aki ráadásul az év nagy részében sérült volt). A Leicesternél: Kanté, Vardy, Mahrez. Semmivel se rosszabb hármas, egy nagyon hasonló szint. A belső védőik jobbak a Leicesternek. Egy Fuchs se sokkal rosszabb, mint egy Bellerin, vagy a kis Schmeichel sincs már olyan távol, egy Cech-től. Giroud se elég jó csatár, a középpálya is sokszor variálva van, és egy Drinkwater, Albrighton is amúgy se sokkal rosszabbak mondjuk egy Ramseynél. A keret tekintetében a nagy dolog, hogy milyen olcsó játékosokból, milyen kevés elköltött pénzzel, mekkora erőt tudnak mutatni. De pont, hogy az erejük az megvan, nem véletlen nyernek.

Ami fontos szempont, hogy jövőre lesz BL, ha a kupákat esetleg megint el is dobnák, ez a plusz terhelés biztos megnehezíti a dolgukat, valamelyest. Idén nagyon kevés sérülésük volt, ez lehet egy kicsit a szerencse kérdése is, de nem véletlenek ezek se. De az vastagon benne van, hogy keveset játszottak a játékosok. És a sikerük egyik nagyon fontos kulcsa ez volt, hogy azzal a jól összeállt, erős 11-el végig tudták játszani az évet. És abból a szempontból is ez döntő jelentőségű volt, hogy a játékosok formában is tudtak lenni. Itt ez nem fog tudni így megvalósulni, feltehetően, mert ez annál több terhelés lesz. Viszont lehet igazolni, mélyíteni a keretet, és most biztos nem fognak pénzügyi gondokban küzdeni. De ugyanitt, fontos szempont, hogy tőlük is elmehet egy-két fontos játékos, én is úgy gondolom, hogy a Mahrez-Kanté kettősből 1 fog elmenni. Mondjuk a Leicester most van olyan csapat, hogy még ők se gondolkodjanak olyan erősen a távozáson, Angliába már lassan sehova se érdemes menni, németeknél esetleg a két nagyba lehet, szerintem az Atlético nem az ő világuk, esetleg még a Juve, de főleg, a Real/Barca kettős a legrelevánsabb felvetés, nekik. A PSG-be szerintem nem érdemes. Vardy szerintem is marad. De az is benne van, hogy idehoznak új tehetségeket, vagy kicsit több pénzért igazolnak egy tehetséget. Ami még nagyon fontos, hogy a City, Pool, Chelsea hármast én sokkal erősebbnek várom jövőre, szerintem a bajnoki cím miattuk lesz esélytelen, én ennek a triónak a csatáját várom. A Liverpoolon idén is látszik, hogy sokkal előrébb végezhettek volna, sokkal nagyobb ennél a játékerejük. Az a csapat, amelyik, azért mégis kiüti a világ egyik legjobb csapatát (Dortmund), a City-t sz*rrá alázza oda-vissza, most is egy nagyon jó Villarrealt ki tud ütni, annak nem ez a szintje, hogy egy United mögött legyen. Ha kicsit elengedték volna a többi sorozatot, és akár csak most, ápr környékén elkezdték volna komolyan gyűjteni a pontokat a bajnokságba, simán 4.-ek lehetnének, ha előbb kezdik, akár 2.-3. helyért mehetnének, és az-az ő szintjük. Jövőre, összeszedettebben, Kloppal, ők nagyon erősek lehetnek. A City még talán nem is lesz annyira erős... Guradiola, azért látszik, hogy legyőzhető, a PL egy teljesen más világ, egyébként is, és nehéz lesz egy nyár alatt ezt a nagyon elhalványodó csapatot olyan szinten összerakni. De az biztos, hogy annyira összetudják, hogy a bajnoki címért menjenek. A Chelsea-n is látszik, most év végén, hogy elég jók, jövőre fejlődhetnek, erős a keret, jön Conte. Úgyhogy érdekes szezon lesz, a Leciester szerintem óriási meglepetés lenne, ha ebből megint győztesen jönne ki, szerintem esélyesebb, hogy egyáltalán nem is lesz miből kijönnie győztesen, mert nem fog beleszólni a "nagyok" csatájába. De pld. egy 4. helyért harcolhatnak, az EL helyek pedig simán meglehetnek. És úgy gondolom, nem fog eltűnni a Leicester, főleg, hogy most ez egy győzelemmel ért véget... a következő években szerintem egy erős PL csapat lehet. Ez a feladatuk. Idén minden összeállt, viszont az ő erejük is egy döntő komponens volt. Erre az évre, és erre az erőre, tudásra, pedig lehet alapozni. Szerintem egy új tagja lesz, az elkövetkezendő években az élmezőnynek (ami mondjuk az én értelmezésemben 6-7 főből áll). Az Everton, akik eddig gyakran ott voltak, mint az élmezőny egy marginálisabb, de stabil figurája, ők komolyan kiléphetnek ebből a szerepből az elkövetkezendő években. Másodszor is a középmezőny jött össze nekik, a fiatal, tehetséges játékosaik nagy része, biztos, hogy elfog igazolni, ezért nem fognak itt maradni. Szerintem őket szedhetik igazán szét, mert viszont van mit szétszedni. Ez gáz, hogy ebből, csak ennyi jött össze idén. Aztán lehet tévedek, jön egy jó edző, és pont, hogy megmarad a keret, összeszedi őket, és akkor akár ott lehetnek ők is az EL helyeken... de akkor viszont nagyon izgalmas és erős év lesz a következő!

2016. máj. 8. 01:20
 6/7 anonim ***** válasza:

*aztán tényleg nagyon izgalmas és erős év lesz...

nem mintha a nélkül nem lenne eléggé az. Érdekes lesz a következő szezon.

2016. máj. 8. 01:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Mindenki azt mondja, hogy kizárt.

De mennyire volt valószínű év elején, hogy idén egyáltalán a top 10-be bekerülnek? Erre szétalázták az egész PL-t.

Oké, hogy az élcsapatok alaposan bezombiztak, de ez akkor is brutál volt!

Én azt mondom, miért ne? :D

2016. júl. 12. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!