Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A futball mitől sport?

A futball mitől sport?

Figyelt kérdés

Hogy lehet egy olyan csapatjátékot sportnak nevezni, ami elengedhetetlenül együtt jár az alkoholizmussal (szurkolás), a sportszerűtlenséggel (színészkedés, megjátszás) és semmi köze az egyéni teljesítményhez?

Miért kell ,-főleg mostanában mindenkire ráeröltetni ezt a primitív, unalmas játékot, amit általában csak a sörhasú elhízott családapák néznek folyamatos ivászattal kísérve, hogy ők is sportembernek képzeljék magukat?

35/F ,Igazi sportoló (a szakmám is sporttal kapcsolatos)

2010. jún. 10. 12:39
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Ne általánosíts gyökér!
2010. jún. 10. 15:41
 12/34 anonim ***** válasza:
ne a magyar "focistákból" indulj ki, gondolom már láttál magyar fociedzést, hát szégyen, ott kocognak és dumálnak közben. Ez nem edzés, de meg is látszik a focimeccseken, egymás közt még csak-csak észrevehetetlen, de külföldiek ellen nagyon látszik, hogy a magyar focisták erőnléte NULLA. Viszont nézz meg külföldi fociedzéseket, azok valóban intenzív edzések, nem ilyen lüttyögés, mint itt van. A magyar focit én sem nevezném sportnak, de kinn tényleg komolyan veszik és van benne teljesítmény.
2010. jún. 10. 18:27
 13/34 anonim ***** válasza:
A focistáknál ismeretlen az erőnlét?Nem hinném,nem tudom mit nézel.Szerintem még soha nem láttál rendes focimeccset vagy edzést.Na,de ha a focihoz nem akkor mihez kell erőnlét?A focihoz,hogy kötöd az alkoholizmust?Szerintem más sportnál is isznak a szurkolok.Gondolom azért színészkednek mert ember vezeti a meccset és van szabálytalankodás és szabadot szeretnének kiharcolni.Milyen megjátszás?Hol unalmas a foci?Miből veszed hogy sörhasú elhízott családapák nézik általában?Szerintem több gyerek vagy fiatal nézi és nem ismerek sok olyan embert aki közbe iszik.És miért képzelnék magukat sportembernek?Felmérést végeztél vagy mi?...
2010. jún. 10. 18:44
 14/34 anonim ***** válasza:
Ja és ha unalmas akkor miért nézik több 10 millióan?
2010. jún. 10. 18:46
 15/34 anonim ***** válasza:

"Amúgy a sport ünnepének (Olympia) jelmondata: Citius, Altius, Fortius (Gyorsabban Magasabbra Erősebben)

Megfelel ennek a foci?"

azért mert 2500 éve valaki ezt kinyögte, nem kell ragaszkodni ehhez...

Ha focit akarsz látni, itt a vb, csodáld azt. Én fociztam 8 évig up szinten, első ottani első osztályban is, és két dolgot tudok válaszolni: a foci az egyik ha nem a legszebb, legjobb sport! A másik: a magyar játékosok tényleg olyanok, amilyennek leírtad! Az edzőkről, vezetőkről nem is beszélve...

2010. jún. 10. 20:21
 16/34 anonim válasza:

Nem kell hozzá erőnlét? Ez nekem új.... Láttál már spanyol vagy angol bajnoki meccset? Vagy a 4évvel ezelőtti vb döntőt a 2x15 perc hosszabbítással együtt? Ha nem akkor ne kérdőjelezd meg, sport-e. A foci vb is biztos azért a világ egyik legnézettebb eseménye, mert ilyen a sok sörhasú végre berúghat és igazi sportolónak érezheti magát a kanapéból.

10-14koromban ki szoktam menni a focipályára osztálytársaimmal és volt, hogy ott töltöttük az egész délutánt, vagy ha nem volt suli, akkor a teljes napot. És nem söröztünk, nem volt sörhasunk, azért mentünk ki, mert szerettünk focizni.

2010. jún. 10. 21:32
 17/34 anonim ***** válasza:
Miért? a sakk,Bowling miért Sport?? Ott állnak/ülnek, és megmozdítanak/elgurítanak egy bábut/golyót.. mondhatom k*rvanagy sport. és idetartozik még a Darts és a Biliárd is.. jah hát meg a Curling :) Ezeket merik sportnak nevezni
2010. jún. 10. 21:34
 18/34 anonim ***** válasza:

hát ez vicc,gondolkodjál már?

hogy ne lenne sport? most jól lejárattad magad...

sztem nem sport mikor egy középpályás 14-15 kilométereket fut egy meccsen?izmosodsz tőle?lesz erőnléted?-igen

akkor me? ez hülye kérdés ha ezt a sakkal kapcsolatban kérdezed meg akkor oké de focival...

2010. jún. 11. 12:34
 19/34 anonim ***** válasza:

12:34

Bowlingoztál már, vagy csak tévében láttad?

Menj el egyszer egy edzésre, csináld végig, aztán másnap kelj fel az ágyadból reggel.

2010. jún. 11. 12:38
 20/34 anonim ***** válasza:

Kérdező, mit sportolsz?

Hajkurászod a sportolókat, hogy jó erőben legyenek? Ez aztán az igazi sportolás, ahogy írtad.

2010. jún. 11. 12:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!