A futball mitől sport?
Hogy lehet egy olyan csapatjátékot sportnak nevezni, ami elengedhetetlenül együtt jár az alkoholizmussal (szurkolás), a sportszerűtlenséggel (színészkedés, megjátszás) és semmi köze az egyéni teljesítményhez?
Miért kell ,-főleg mostanában mindenkire ráeröltetni ezt a primitív, unalmas játékot, amit általában csak a sörhasú elhízott családapák néznek folyamatos ivászattal kísérve, hogy ők is sportembernek képzeljék magukat?
35/F ,Igazi sportoló (a szakmám is sporttal kapcsolatos)
"Amúgy a sport ünnepének (Olympia) jelmondata: Citius, Altius, Fortius (Gyorsabban Magasabbra Erősebben)
Megfelel ennek a foci?"
azért mert 2500 éve valaki ezt kinyögte, nem kell ragaszkodni ehhez...
Ha focit akarsz látni, itt a vb, csodáld azt. Én fociztam 8 évig up szinten, első ottani első osztályban is, és két dolgot tudok válaszolni: a foci az egyik ha nem a legszebb, legjobb sport! A másik: a magyar játékosok tényleg olyanok, amilyennek leírtad! Az edzőkről, vezetőkről nem is beszélve...
Nem kell hozzá erőnlét? Ez nekem új.... Láttál már spanyol vagy angol bajnoki meccset? Vagy a 4évvel ezelőtti vb döntőt a 2x15 perc hosszabbítással együtt? Ha nem akkor ne kérdőjelezd meg, sport-e. A foci vb is biztos azért a világ egyik legnézettebb eseménye, mert ilyen a sok sörhasú végre berúghat és igazi sportolónak érezheti magát a kanapéból.
10-14koromban ki szoktam menni a focipályára osztálytársaimmal és volt, hogy ott töltöttük az egész délutánt, vagy ha nem volt suli, akkor a teljes napot. És nem söröztünk, nem volt sörhasunk, azért mentünk ki, mert szerettünk focizni.
hát ez vicc,gondolkodjál már?
hogy ne lenne sport? most jól lejárattad magad...
sztem nem sport mikor egy középpályás 14-15 kilométereket fut egy meccsen?izmosodsz tőle?lesz erőnléted?-igen
akkor me? ez hülye kérdés ha ezt a sakkal kapcsolatban kérdezed meg akkor oké de focival...
12:34
Bowlingoztál már, vagy csak tévében láttad?
Menj el egyszer egy edzésre, csináld végig, aztán másnap kelj fel az ágyadból reggel.
Kérdező, mit sportolsz?
Hajkurászod a sportolókat, hogy jó erőben legyenek? Ez aztán az igazi sportolás, ahogy írtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!