A futball mitől sport?
Hogy lehet egy olyan csapatjátékot sportnak nevezni, ami elengedhetetlenül együtt jár az alkoholizmussal (szurkolás), a sportszerűtlenséggel (színészkedés, megjátszás) és semmi köze az egyéni teljesítményhez?
Miért kell ,-főleg mostanában mindenkire ráeröltetni ezt a primitív, unalmas játékot, amit általában csak a sörhasú elhízott családapák néznek folyamatos ivászattal kísérve, hogy ők is sportembernek képzeljék magukat?
35/F ,Igazi sportoló (a szakmám is sporttal kapcsolatos)
Értem, hogy mit akartál kérdezni.
Azt kérdezted a sorok közt, hogy a FUTBALLSZURKOLÁS sport-e?
Nem, nem sport. Az a sport, amikor a 22 ember a pályán kergeti a labdát.
Fogalmazz pontosan.
Igen, a sakk is inkább játék, mintsem sport....de fel ne soroljátok az összes ilyet, mert már lassan a rubikkocka-kirakás is sport lesz, így 30 kilós, nyeszlett, autista gyerekek is sportolónak mondhatják magukat.
Amúgy a sport ünnepének (Olympia) jelmondata: Citius, Altius, Fortius (Gyorsabban Magasabbra Erősebben)
Megfelel ennek a foci?
13:07:
Nem! Én a focistákat sem tartom sportolóknak. Azért mert egy játékban szerepet kap a futás, még nem lesz sport.
Sajnos munkám során (edző) sok focistát kell elviselnem. A leg lustább, edzésre teljesen alkalmatlan emberek. Igénytelen népség és épp olyan iszákossak, mint a szurkolóik. Másról sincs szó , csak buli, csajozás, pénz, kocsik. Azt sem bírják, még kiérnek a sporttelepről, már az öltöző tele van sörösdobozokkal, hangoskodnak, mocskot hagynak maguk után és zavarják a többi vendéget.
Iszonyú népség.... És ezekbe ölik a sok-sok pénzt, miközben valóban tehetséges és elhivatott sportolók nem jutnak lehetőséghez, hogy saját sportágukban bizonyíthassanak.
Ezért vagyok kiakadva.
13:00-s vagyok.
Na most már engem is baromira érdekel, hogy milyen sportot űzöl, te "Igazi sportoló"?
Amúgy a többi labdajátékkal is van bajod vagy csak a focival?
Te kis kíváncsi!
Edző vagyok. Járnak hozzám mindenféle sportolók én felelek az erőnlétükért (focisták esetében ez ismeretlen fogalom).
Egyébként voltak itt normális focisták is, de szerintem szégyellték ezeket, ők külön edzővel edzettek és tényleg normálisak voltak (3 fő, aki most eszembe jut), sosem mentek "ezekkel" közösködni és mostanra már egyik sincs az országban, külföldre szerződtek mind.
Ők persze bevallottan is a pénzért csinálták, nem unalomból....
Velük jóban voltam, segítettem nekik, ha kérték, de összességében, mióta itt dolgozok, focigyűlölő lettem
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!