Kispályás futball taktikát tudtok?
Szerintem pedig inkább 2-2-1. Mi általában ilyennel játszottunk. Van egy ember elöl akinek fel lehet küldeni a labdát akárhogy (földön vagy levegőben). Viszont ő nem center, nem csak áll egyhelyben. Kimozog a szélek felé, így helyet tud adni a felfutó egy vagy két középpályásnak. Szóval felpasszoljátok neki a labdát mondjuk éppen elmozog kicsit jobbra, így megy előre az egyik kp és visszapassz aztán egyből lövés vagy továbbtenni.
Mivel kispálya ezért mindenkinek kell futnia, talán az egyik hátvéd ne jöjjön előrébb félpályánál. Nagyjából ennyit tudnék mondani így röviden, de ha írsz levelet vagy vmi akkor tudok még segíteni ha még érdekel.
második vagyok. kispályán természetesen nem jó a magas játék. maximum szögletnél lehet ívelgetni vagy ha gyorsan kell indítani a csatárt ugye. esetleg kint van az ellenfél kapusa.
a passzolgatás az alap és a gyorsaság. kispályán többnyire nem lassú, nagydarab emberek játszanak. kis paszok, kényszerítők, beindulások (itt kell az, hogy egy ember ha beindul és mégse ő kapja a labdát akkor ne sírjon meg hisztizzen). kispályán a foci alapjait használják és a legfőbb dolog a csapategység, itt jön ki a csapatjáték. ezt kell mindenkinek elfogadnia. nem az, hogy ő legyen a gólkirály vagy, hogy milyen szólókat nyom le.
Harmadik vagyok.
Az úgy mond Barcás játékhoz nagyon nagy labdabiztonság,jó technikai,és taktikai érzék,és nagyon összeszokott csapattársak kellenek.
Szerintem előbb próbálkozzatok egyszerűbb taktikai elemekkel,és ha tudtok akkor minél többet gyakoroljátok a kényszerítőzést,meg a lapos passzolgatást...
Előbb-utóbb meg lesz az eredménye... üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!