Igaz hogy egy teniszedző télen nagyon keveset keres?
14 éves vagyok. Egyedül nevel az anyukám. Teniszedző a hivatása.... ami hát hogy is mondjam... nem túl jövedelmező. Főleg télen. A téli időszakban napról-napra élünk. Egy héten egyszer megy dolgozni. Akkor egész nap dolgozik de még így is kevés amink van. Lassan már enni sincs mit..... persze ő minden nap vesz egy doboz cigarettát. És puttót is egy nap 3-szor vesz. A városunkban van egy nagy sportcsarnok ahol van kb 10 teniszpálya. Amikor a suliból hazajövet leszállok a buszról amellett sétálok el minden nap. Mindig azt látom hogy az összes pályán sátor van és mindegyikben játszanak. Anyukám nem itt dolgozik. A sulimban dolgozik heti 1-szer a tornateremben. Állítólag azért heti 1-szer mert az emberek télen nem akarnak teniszezni. Nagyon szeretjük egymást de már a hangulatom is rossz csak attól hogy nincs pénzünk. A tanulási eredményemre is kihat ez a egész. Diákmunkára is gondoltam hogy elmegyek..... felhivtam már csomó helyet a környéken.... de mindenhol csak elutasítanak hogy amíg be nem töltöm a 16. életévem nem alkalmazhatnak. :(
Apukám csak annyival tud segíteni hogy mikor 2 hetente elmegyek vele akkor kicsit boldogabb vagyok. + Minden hónapban kapunk kb 50 ezer ft gyerektartást. Azt is alig várja hogy megjöjjön. Folyton apát zaklatja hogy: Hol a gyerektartás te ******* :(
Ezek mellett még kevés is neki. Rám fogja hogy sokat eszem meg ilyenek.... pedig nem tehetek róla hogy most növök és ennem kell. ( amúgy nem vagyok kövér... 170 centivel vagyok 64 kg ) Nem tudom hogy anyukám csinál rosszul valamit..... vagy ez az igazság.... mondjuk sok arra utaló jel van hogy valami nem stimmel...... de azert meg remenykedem hogy csak neki van igaza :(
Kérlek segítsetek! Válaszokat előre is köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!