15éves fiú vagyok és arra gondoltam hogy kosarazni kezdek, de azt hallottam hogy az magasaknak való,172cm vagyok az elég magas?
Figyelt kérdés
2017. nov. 25. 20:06
1/5 anonim válasza:
Ez nem a te sportod lesz, kivéve ha kimagaslóan gyors, és technikás vagy.
A kosarasok 190+ -osak.
2/5 anonim válasza:
18 vagyok, 172
Nagyon gyorsan mozgok és faszán kosarazok, csapatban is játszom.
Ha szeretnéd ne add fel
3/5 anonim válasza:
Nem feltétlenül kell magasabbnak lenned, legfeljebb nem center leszel.
4/5 anonim válasza:
Még csak 15 éves vagy, simán nőhetsz még 180 fölé. Enis 16-18 éves korom között nőttem sokat. Arról nem beszélve, hogy technikával könnyedén tudod kompenzálni a magasságod. Egyébként az 1-es nem teljesen írta jól, mivel az irányító poszton gyakori a 190 alatti, még az NBA-ben is, nemhogy a magyar bajnokságba.
5/5 anonim válasza:
Ma már az irányîtó, bedobó posztokra is próbálnak magasabb embereket tenni, de ha technikás vagy és a 3 pontosokat 80 %-ban bevered, akkor bárhova beférsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!