Hogyan gyakoroljak otthon focira?
Figyelt kérdés
Most kezdtem el focizni, az első edzésemen előtt nagyon sokat játszottam barátokkal, így az olyan alapok, hogy hogy passzolunk, hogy rúgunk kapura, már megvoltak. Viszont nagyon sok mindenben kell fejlődnöm természetesen. Pl: labdavezetés, cselek, a labda helyes kezelése, lefordulás stb. Aki gyakorolt otthon, mi alapján? (Pl: yt videók, kép) Tudnátok linkeket küldeni gyakorlatokról, amik otthon az udvarban is elvégezhetőek, és nagyon fontosak?2017. jún. 2. 21:35
1/3 Messi24 válasza:
Szerintem gyakarolj dekázni, passzold a falnak a labdát és vedd át, megpróbálhatod egy érintőben is, az átvétel és a levételt meg valamelyik haveroddal gyakorold, én nem nézek videót az alapján tanulom a cseleket amiket a meccseken látok pl.: a spanyol bajnokságban, azt otthon is tudod gyakorolni és semmi nem kell hozzá csak egy labda. Ha nem olyan jó az állóképességed akkor néha el járhatsz futni az sokat segít ezen.
2/3 BrekiX válasza:
Egyetértek az előttem szólóval,viszont magadnak is feldobhatod a labdát és úgy is gyakorolhatod a levételt.(Vagy felrúgod magadnak.) Cseleket én SkillTwinstől néztem de javaslom a stepover cselek gyakorlását(magyarul biciklicsel) az hasznos tud lenni. Brazil foci oktatóvideó is van Youtubeon,én azt is használtam.
Fontos még hogy sokat vezesd a labdát,tehát ha a házban szeretnél valamit gyakorolni,akkor úgy menj el a hűtöhöz stb. hogy közben vezeted a labdát. Illetve fontos,hogy a cseleket+labdavezetést úgy is meg tudd csinálni hogy nem nézel oda. Sok sikert!:)
3/3 anonim válasza:
A labdavezetéshez próbálj ki egy olyan módszert használtam régebben csak pár bólya kell és minél gyorsabban és labdabiztosabban kell átérni úgy hogy nem rúgod fel alabdakezelés próbáld meg úgy hogy egy falhoz dobod rúgod a labdát és az a lények hogy úgy vedd le hogy nem ragad be alád a cseleknél pedig először a biciklit a megkerülőset és a visszahúzósat próbáld meg elsajátítani és utána mehetnek a bonyolultabbak yt-ról és van egy hosszabb videó ami ilyen brazilos és az összes csel lassan meg van mutatva benne remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!