Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogyan gyakoroljak edzések...

BrekiX kérdése:

Hogyan gyakoroljak edzések után? (Foci)

Figyelt kérdés

Heti 3 edzésre járok,de szeretnék jobb lenni. Miket gyakoroljak?(Van kivel,1 oszt.társam bármikor lejön gyakorolni)

Itthon csak kispályán van lehetőség(mert nem közvetlen edzés után szeretnék pluszba fejlődni)

Pl.:pontos passzolás minél messzebbről stb.

2016. aug. 31. 09:16
 1/4 anonim ***** válasza:
A passzokat játék közben lehet a legjobban kitapasztalni. Ha messze vagy célszerűbb a levegőben indítani a csapattársad,hogy az ellenfél ne tudja lefülelni/megszerezni a labdát. Ebbe Beckham nagyon jó volt,nézhetsz róla videókat. Nem tudom milyen poszton játszassz,de ha csatár vagy akkor célszerű a kapuralövéseseket is gyakorolni. Ha középpályás akkor sok passzolás és indítás. Ha védő akkor kérd meg a haverod hogy vezesse rád a labdát és próbáljon meg lecselezni,te pedig próbáld meg leszerelni.
2016. aug. 31. 09:36
 2/4 A kérdező kommentje:

Kihagytam,hogy lány vagyok. :D

Igazából én támadó szeretek lenni,de pontosan még nem derült ki a posztom.

A levegős passzok kicsit nehezek nekem,nehéz úgy felvennem a labdát,hogy egy ember fölött át tudjon menni.(Hogyha közel van hozzám az ellenfél.)

A fejeléssel vannak még gondok. Esetleg még ötletek?

2016. aug. 31. 13:46
 3/4 A kérdező kommentje:
*Szélső támadó vagyok
2016. szept. 17. 22:57
 4/4 anonim válasza:
Futás, futás és futás. Aztán ugyanezt labdával!
2016. nov. 27. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!