Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Focisták! A meccs vagy edzés...

Jeverezi kérdése:

Focisták! A meccs vagy edzés után le szoktatok zuhanyozni? Mert én szégyenlős vagyok és nem merek

Figyelt kérdés
Nálunk a csapatban meccs után mindenki lezuhanyzik mert izzadtak és büdösek. Én is az vagyok és mondják is hogy milyen büdös a hónaljam meg a mezem de nem tudok mit csinálni vele. inkább nem fürdök mert szégyenlős vagyok. Ez gáz?

2017. ápr. 25. 20:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

na de és egész életedben a kis farok miatt akarsz komplexusos lenni? hidd el, mindenki sokkal jobban veszi, ha tök lazán állsz hozzá, és természetesként kezeled.

hihetetlen, a mostani tizenéves korosztály teljes katasztrófa. nálunk se volt mindenkinek 40 cm-es, és mégis olyanokat állatkodtunk edzések után akár egy órán keresztül a tusolóban, hogy hihetetlen, és soha senkinek nem jutott eszébe azzal előjönni h na XY-nak mekkora. vagy ha igen, azt is poénként, és nem is értem, hogy lehet ezt másképpen venni. ne feledd: csak akkor tudnak csesztetni, ha te magad paranoiáskodsz. ha büszkén, lazán vállalod, akkor semmi gond.

ez a fotós dolog meg jaj istenem, ha minden ilyen kis hülyeség miatt fegyelmik lennének (és még komolyan is vennék), sztem hamar kiürülnének a sulik.

de most nem azért, te mit csinálnál magaddal, ha poénból kizárnának a folyosóra a haverok egy szál semmiben ? ennyire nem lehetsz nyápic.

egy a lényeg: felejtsd el a szégyenlősséget és zuhanyozz nyugodtan.

2017. ápr. 26. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!