Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek ki lesz idén az...

Szerintetek ki lesz idén az NBA bajnok? (többi lent)

Figyelt kérdés
Lassan vége az alapszakasznak. Ügy tűnik Warriors-t nem állítsa meg senki. Bár én nem hiszek benne, hogy megdöntik a Bulls rekordját maximum csak beállítsák a rekordot. Szerintem nyugatról három komoly esélyes van OKC, Spurs, Warriors. Titkos esélyesként Clippers-t is oda teszem. Keletről Cavs egyértelmű bajnok esélyes, viszont keleten nem láttok más, aki képes lenne bajnoki cím megszerzésére. Tehát főkérdés megvédi-e a GS bajnoki címet vagy más lesz a bajnok, ha más akkor ki?

2016. márc. 29. 18:02
 1/7 anonim válasza:
Clevalend cavalliers is esélyes de leginkább a Golden state warriors
2016. márc. 29. 18:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Miami és Portland drukker vagyok, így nekik fogok szurkolni és úgy tűnik mindkettő be is jut a playoffba, de szerintem a Golden State megállíthatatlan lesz, Steph Curry képes akár 30, sőt majdnem 40 pontokat is dobni ha nagyon összeszedi magát, a többi játékosról nem is beszélve, szóval én meglepődnék ha nem ők lennének az idei bajnokok
2016. márc. 29. 18:15
 3/7 A kérdező kommentje:
2#:A Portland nekem is szimpatikus szurkolok is nekik. Oklohomat nem szeretem. Lillard jo kis jatekos meg a blazzersnek jo a kozonsege. Heatnek nem szurkolok, mivel Celtics fan vagyok es ugy tunnik velunk jatszatok. GSW a legesélyesebb ez biztos.
2016. márc. 30. 03:30
 4/7 belapus ***** válasza:
Spurs.
2016. márc. 30. 16:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Én talán a Spurst mondanám a legesélyesebbnek, amennyiben egészséges csapattal tud felállni a rájátszásra.

A GSW - akárcsak az OKC - egy támadó csapat, ahol szoros és folyamatos emberfogással 25 pont alá szoríthatók a húzóemberek, ezáltal megverhetők. GSW előnye a többivel szemben, hogy talán a leggyorsabb az egész ligában, így nehéz velük tartani a lépést és abba nem is szabad belemenni, hogy ők diktálják a tempót. De Pop már öreg róka, tudja ezt, ezért gondolom, hogy talán ő ki tud találni valami a GSW pontzáporára. Az OKC pedig úgy tud nyerni ha túldobja a GSW-t, amire megvan a képességük (ami látható volt abból, hogy milyen szoros meccseket játszottak az alapszakaszban), viszont hogy ezt 4 meccsen át tudják a GSW ellen... hát majd kiderül. A nyugati főcsoportban nincs más akit esélyesnek tartanék hármukon kívül.

Keleten még szomorúbb a helyzet. A Detroit magához képest szenzációs évet futott szerintem (nagyon örülök hogy bent vannak a rájátszásba), kicsit comboznak még rajtuk és pár év múlva bent lehetnek a krémben akár, kíváncsi leszek rájuk, jók kis csapat kezd kiépülni ott. A bullst hagyuk. A miami, toronto, atlanta trió pedig nagyon jó csapatok, akik képesek bárkit megverni a ligában (1-2 alkalommal), de bajnokságot, vagy akár egy főcsoport döntőt képtelenek nyerni, így hiába hozhatnak izgalmas pillanatokat, borítékolható a Cavs keleti győzelme. Szóval marad a Cavs. És ez így nem túl izgalmas. Jó lenne ha keleten is hasonló színvonalú rájátszás lenne várható mint nyugaton. Talán pár év múlva.

Az hogy a Cavs meg tudja-e verni a döntőben a nyugati bajnokot... ez majd kiderül. Annyi tuti, hogy a nyugati fáradtabb lesz, mint a cavs, mire átverekedi magát a döntőig.

2016. ápr. 1. 11:52
 6/7 A kérdező kommentje:
5#: Teljesen egyetértek veled Spurs szerintem is bajnok esélyes, bár én nem kedvelem ezt az erősen defenzív kosárlabdázást , ha valakik akkor ők akik megállíthatják Warriorst. Keleten tényleg nincs Cavaliersen kívül sztár csapat.Viszont kelet is erős szerintem, abból a szempontból sok a közel egyforma szintű csapat. Cavsnek én is azért adok esélyt mert nem fáradnak el a keleti menetelésben annyira, mint mondjuk aki nyugati bajnok lesz. Oklohomának meg az pechje pont most nagyon jó GSW. Pedig szerintem már beérett ez az OKC újra van egy erős kerete, tudták pótolni Hardent, viszont védekezésük még olyan sincs, mint a Warriorsnak. Kellene Oklohomába egy sztár edző vagy egy olyan magas ember, aki szupersztár és nagyon jól védekezik. Pistonsnak én is örülök, hogy újra jó, de oda kellene pár ember, hogy újra olyan legyen, mint régen.
2016. ápr. 1. 22:43
 7/7 anonim válasza:
Sztem Spurs vagy GSW
2016. ápr. 26. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!