Focisták! A meccs vagy edzés után le szoktatok zuhanyozni? Mert én szégyenlős vagyok és nem merek
Gáz hát. Én meló után bent a munkahelyemen is lezuhanyzom. Ott sem mindenki csinálja, pedig rájuk férne mielőtt felülnek a buszra...
Na de ha szólnak, akkor lehet tényleg megérné az a zuhanyzás.
A mez meg mehet a mosógépbe, az kiveszi belőle a büdöset.
jaj nekem.
ilyen tényleg létezik?
hát megfordultam pár sportclubban, de ilyet még nem hallottam, hogy a srácok szégyenlősködjenek egymás előtt.
de mi a baj? feláll mindig a haverokra vagy kicsi?
Nekem puhán 4cm.
1* az az egyetlen egyszer szóltak be rá középsuliban tesióra után, 9edikben, akkpr megtanulta az osztály "bikája" hogy nem piszkáljuk az alvó oroszlánt.
Nem vagyok se agresszív, se nagyszájú, de nem hogyom, hogy a porba alázzanak 1 testi adottság miatt.
És ha még emlékszel, ha egyáltalán már elhagytad azt a kort, a 9.-es fiukák mással sincsenek elfoglalva, mint, hogy kinek mekkora, ki dugott már, ki mikor mit csinállt... rohadtul megalázó tud lenni, mikor eg 28 fős osztály előtt amiből 16csaj elkezdik ecsetelni, hogy a bálintnak akkora, hogy nagyító kell, hogy kiverje... ez még elment, de mikor mutatott egy tesióra után készült fotót is a telefonján... azok után nem kell csodálkozni, hogy suli után haverokkal megvártuk, és, hogy fegyelmi tárgyalásom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!