Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Nem válogattak be a suli...

Nem válogattak be a suli csapatába, és ezt hogyan kezelhetném? Válaszolás előtt olvasd el bővebben lent!

Figyelt kérdés

Nos, 8. osztályos vagyok. Hatodikos koromban nem tudtam focizni, így nem vittek meccsre. Az ezt követő időszakban keményen edzettem, hogy bekerülhessek, erre jön az edző, elránt mellőlem két komámat, hogy "gyertek meccsre".

Engem megint nem vitt, pedig nagyon sokat fejlődtem. Ezt nem tudtam feldolgozni, úgyhogy elkülönültem a többitől és leültem egyedül a padra, majd amikor sétáltunk ki a buszhoz, az egyik haverom elkezdte, hogy "Ne légy féltékeny, hogy engem beválasztottak, TÉGED MEG NEM!" (a mondat második felét ilyen önző hangnemmel mondta. Én megszólalok: "Akarod, hogy meccs helyett kórházba menj? Mert ha folytatod a menősködést, akkor oda fogsz kilyukadni, méghozzá az öklöm által."

Végül a harmadik haver állt közénk.

Azóta is haragos vagyok, és mintha fel akarna robbanni a testem, úgy érzem magam.

Hogyan tehetném túl magam ezen?

2016. nov. 16. 15:41
 1/7 Andizsuzsi ***** válasza:

"Engem megint nem vitt, pedig nagyon sokat fejlődtem."

Nem eleget.

2016. nov. 16. 16:33
 2/7 anonim válasza:

Eloszor is hellaaaa nyugodj lexd

Keresd a hibat es javitsd ki.

Egyszer ugyis-igyis elvisz a meccsre, ilyen tuskokkal mint az allitolagos "haverod" nem is kene foglalkoznod

Edz meg rendszeresen es nyugodj le. Ne add fel semmikeppen

2016. nov. 17. 19:12
 3/7 A kérdező kommentje:
Feladni nem állt szándékomban. Köszi a válaszokat.
2016. nov. 17. 19:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ne foglalkozz vele. Játssz tovább aztán vagy mész vagy nem. Ha nem, akkor se dől össze a világ, később rá fogsz jönni, hogy ez semmiség.
2016. nov. 18. 20:51
 5/7 anonim ***** válasza:

szia! én most az ország egyik legismertebb csapatában játszom, nem mondom meg a nevem, mert hallottál már rólam. nagyon sokáig általánosban én voltam az aki utoljára maradt mindig a választásnál. nem kellettem senkinek. elkezdtem nézni mások technikáját és rájöttem hogy lehet tőlük elvenni a labdát. gyakoroltam otthon egy egész nyarat minden nap. év elején mint eddig megint utolsó voltam a választottak közül. de most leszereltem a nagy menőket is és adtam a gólpasszokat. ezt a véletlennek mondták be a többiek. aztán sorozatosan megismételtem azt amit az előbb leírtam.

tömegsporton felfigyelt rám az edzőnk. azt mondta elvinne az edzésére. onnan egy jó hónappal később áthívtak a városi utánpótlás csapatba(!). ezek után a második meccsen félidőnél becserélt az ottani edző. a meccs emberének választottak. aztán kezdő lettem és minden meccset végigjátszottam. az edzőm ajánlására kipróbáltam az eddigi hátvéd poszt helyett a középpályát. azóta is támadóközéppályás vagyok. sok edzés küzdés és kudarc után most itt vagyok az ország egyik legjobb csapatában és kezdő vagyok meccsről meccsre.

ahoz hogy te is sikeres legyél ezek kellenek: Imádkozzál, edz, ne add fel.

sok sikert!

2016. nov. 21. 17:44
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Megtudhatnám, hogy melyik az a csapat? :)
2016. nov. 21. 22:20
 7/7 anonim ***** válasza:
FRADI
2016. nov. 23. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!